Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Teknikens Värld & Shutterstock

Alla Bilar 2022 – årets bästa julklapp

Inte ute i god tid i år heller? Bara lugn, för här kan du beställa årets julklapp – Alla Bilar 2022 som är en jubileumsårgång. Alla Bilar fyller nämligen 50 år.

En alltid uppskattad julklapp, år efter år, är Teknikens Världs superguide till alla bilmodeller som säljs i Sverige – exklusiva katalogen Alla Bilar som i senaste utgåvan, för modellår 2022, nyss har kommit ut. Inte bara är årets Alla Bilar extra bra, den är dessutom en jubileumsutgåva, den 50:e i raden sedan 1973.

Alla Bilar 2022 kan bekvämt beställas online här hos oss, här och nu. Allt du behöver göra är att klicka på länken lite längre ned i artikeln. Där finns även en länk om du önskar ge bort Alla Bilar som årlig prenumeration, antingen till dig själv eller till någon annan som du vet mår extra bra över att lusläsa information om 500 bilmodeller plus mycket annat.

Självklart innehåller Alla Bilar 2022 även vår populära tävling Hitta fejkbilen. En av alla bilar i katalogen är fejk, hittar du den skickar du in ditt svar till oss och är med i utlottningen av en plats till nästa års första upplaga av Teknikens Världs trackday på Mantorp Park som körs i vår.

Beställ Alla Bilar 2022 här! 

Vill du hellre beställa en prenumeration på Alla Bilar, för att bekvämt få den i brevlådan varje höst, klickar du här.