Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Mattias Rabe / Teknikens Värld

Alla Bilar 2022 – beställ den här!

Din guide till över 500 bilmodeller i Sverige. Alla Bilar 2022 finns nu för beställning!

Varje höst får vi många telefonsamtal och mejl innehållandes samma fråga: ”När kommer årets Alla Bilar och var kan jag köpa den?”.
Nu kan vi ge ett tydligt svar på frågan; Alla Bilar 2022 har nu kommit och köper den gör du lättast här på teknikensvarld.se. 

Alla Bilar 2022 sticker ut ur mängden genom att vara en jubileumsutgåva, det är nämligen 50:e året i rad som Sveriges populäraste guide till bilmodellerna på svenska marknaden når ut till bokhyllorna i hem runt om i vårt avlånga land.

Vi förstår att du själv vill ha ett exemplar av Alla Bilar 2022, men glöm inte hur poppis det är att få den i julklapp. Så spara dig själv tid i kommande julrusch genom att ha ge bort Alla Bilar 2022 till en bilintresserad person som du håller kär.

I Alla Bilar 2022 får du, precis som i tidigare årgångar, en uppslagsbok med data och priser för över 500 bilmodeller. Du får även en inblick i vilka bilar som är på väg att släppas på svenska marknaden samt mycket annan information så som respektive bils krocksäkerhet.

Självklart har vi även kvar omtyckta tävlingen Hitta fejkbilen. En av alla bilar i Alla Bilar 2022 är fejk, hittar du den skickar du in ditt svar till oss och är med i utlottningen av en plats till nästa års första upplaga av Teknikens Världs trackday på Mantorp Park.

Beställ Alla Bilar 2022 här! 

Vill du hellre beställa ett exemplar av Alla Bilar 2022 utan tillhörande prenumeration gör du det här.