Foto: Mattias Rabe / Expressen Lifestyle

Alla Bilar 2023 – du beställer den här!

Alla Bilar 2023 finns nu att beställa online. Denna populära bok är din ultimata guide till över 500 bilmodeller i Sverige.

När frågan ”När kommer årets Alla Bilar och var kan jag köpa den?” börjar ta fart i våra mejlkorgar och över telefon vet vi mer eller mindre exakt vilken tid på året det är. Vissa kallar tiden för skiftet mellan oktober och november – för oss är det Alla Bilar-premiärtid.

51:a årgången av Alla Bilar är som alltid lika fullmatad med information om fler än 500 bilmodeller i Sverige. Dessutom innehåller den mycket annan information som man inte vill vara utan, vare sig man är biltokig eller bara är ute efter upplysningar inför ett bilköp.

Något av det hetaste under granen är just Alla Bilar och 2023 års utgåva utgör garanterat inget undantag. Du kan spara dig själv tid i kommande julrusch genom att ha ge bort Alla Bilar 2023 till en bilintresserad person som du håller kär.

Utöver all information, priser för alla bilmodeller och allt annat hittar du förstås också omtyckta tävlingen Hitta fejkbilen. En av alla bilar i Alla Bilar 2023 är helt enkelt fejk. Hittar du den skickar du in ditt svar till oss och är med i utlottningen av en plats till nästa års första upplaga av Teknikens Världs trackday på Mantorp Park.

Beställ Alla Bilar 2023 här!