Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

BMW M2 provkörning

Hans Hedberg kör det senaste, och minsta, från BMW:s M-avdelning på Laguna Seca.Hans Hedberg kör det senaste, och minsta, från BMW:s M-avdelning på Laguna Seca.Hans Hedberg kör det senaste, och minsta, från BMW:s M-avdelning på Laguna Seca.

Hans Hedberg kör det senaste, och minsta, från BMW:s M-avdelning på Laguna Seca.

M2 Coupé har hela sju cm bredare spårvidd bak än M235i.M2 Coupé har hela sju cm bredare spårvidd bak än M235i.M2 Coupé har hela sju cm bredare spårvidd bak än M235i.

M2 Coupé har hela sju cm bredare spårvidd bak än M235i.

M2 Coupé efterträder det vilda rivjärnet med det komplicerade namnet – 1-serie M Coupé.M2 Coupé efterträder det vilda rivjärnet med det komplicerade namnet – 1-serie M Coupé.M2 Coupé efterträder det vilda rivjärnet med det komplicerade namnet – 1-serie M Coupé.

M2 Coupé efterträder det vilda rivjärnet med det komplicerade namnet – 1-serie M Coupé.

19-tumsfälgar i tvåtonsdesign runt om är standard. Ventilerade bromsskivor likaså.19-tumsfälgar i tvåtonsdesign runt om är standard. Ventilerade bromsskivor likaså.19-tumsfälgar i tvåtonsdesign runt om är standard. Ventilerade bromsskivor likaså.

19-tumsfälgar i tvåtonsdesign runt om är standard. Ventilerade bromsskivor likaså.

Kolfiberinlägg och kontrasterande sömmar avslöjar att det är en M2.Kolfiberinlägg och kontrasterande sömmar avslöjar att det är en M2.Kolfiberinlägg och kontrasterande sömmar avslöjar att det är en M2.

Kolfiberinlägg och kontrasterande sömmar avslöjar att det är en M2.

Trots bra manuell låda lär de flesta välja automatalternativet.Trots bra manuell låda lär de flesta välja automatalternativet.Trots bra manuell låda lär de flesta välja automatalternativet.

Trots bra manuell låda lär de flesta välja automatalternativet.

M2 Coupé går inte att få med några extrema skal­stolar. Lagom bekväma sportstolar är vad som gäller.M2 Coupé går inte att få med några extrema skal­stolar. Lagom bekväma sportstolar är vad som gäller.M2 Coupé går inte att få med några extrema skal­stolar. Lagom bekväma sportstolar är vad som gäller.

M2 Coupé går inte att få med några extrema skal­stolar. Lagom bekväma sportstolar är vad som gäller.

Motorn är i grunden densamma som i M3/M4.  I M2 är effekten rejält nedskruvad.Motorn är i grunden densamma som i M3/M4.  I M2 är effekten rejält nedskruvad.Motorn är i grunden densamma som i M3/M4.  I M2 är effekten rejält nedskruvad.

Motorn är i grunden densamma som i M3/M4. I M2 är effekten rejält nedskruvad.