Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Provkörning av Honda Insight

Instrumenteringen är spektakulär. Det finns hur mycket som helst att titta på, exempelvis hur man ska lyckas hålla förbrukningen nere, den aktuella förbrukningen, momentanförbrukning, räckvidd, batteristatus etcetera. Kul för den som gillar prylar, förvirrande för den som nöjer sig med det enkla.Instrumenteringen är spektakulär. Det finns hur mycket som helst att titta på, exempelvis hur man ska lyckas hålla förbrukningen nere, den aktuella förbrukningen, momentanförbrukning, räckvidd, batteristatus etcetera. Kul för den som gillar prylar, förvirrande för den som nöjer sig med det enkla.Instrumenteringen är spektakulär. Det finns hur mycket som helst att titta på, exempelvis hur man ska lyckas hålla förbrukningen nere, den aktuella förbrukningen, momentanförbrukning, räckvidd, batteristatus etcetera. Kul för den som gillar prylar, förvirrande för den som nöjer sig med det enkla.

Instrumenteringen är spektakulär. Det finns hur mycket som helst att titta på, exempelvis hur man ska lyckas hålla förbrukningen nere, den aktuella förbrukningen, momentanförbrukning, räckvidd, batteristatus etcetera. Kul för den som gillar prylar, förvirrande för den som nöjer sig med det enkla.

Lastutrymmet är riktigt bra med fäll- och delbart ryggstöd. Reservhjul under lastgolvet och batteripack underst.Lastutrymmet är riktigt bra med fäll- och delbart ryggstöd. Reservhjul under lastgolvet och batteripack underst.Lastutrymmet är riktigt bra med fäll- och delbart ryggstöd. Reservhjul under lastgolvet och batteripack underst.

Lastutrymmet är riktigt bra med fäll- och delbart ryggstöd. Reservhjul under lastgolvet och batteripack underst.

Bak sitter man bra – om man är två och ingen är längre än 180 centimeter.Bak sitter man bra – om man är två och ingen är längre än 180 centimeter.Bak sitter man bra – om man är två och ingen är längre än 180 centimeter.

Bak sitter man bra – om man är två och ingen är längre än 180 centimeter.

Bra stolar fram med goda inställningsmöjligheter. Ratten kan bara justeras i höjdled.Bra stolar fram med goda inställningsmöjligheter. Ratten kan bara justeras i höjdled.Bra stolar fram med goda inställningsmöjligheter. Ratten kan bara justeras i höjdled.

Bra stolar fram med goda inställningsmöjligheter. Ratten kan bara justeras i höjdled.

Insight är trevlig att köra, precis som de flesta Hondamodeller. Designen knyter an till bränslecellsbilen FCX Clarity, men nog påminner den också om värsta konkurrenten Toyota Prius.Insight är trevlig att köra, precis som de flesta Hondamodeller. Designen knyter an till bränslecellsbilen FCX Clarity, men nog påminner den också om värsta konkurrenten Toyota Prius.Insight är trevlig att köra, precis som de flesta Hondamodeller. Designen knyter an till bränslecellsbilen FCX Clarity, men nog påminner den också om värsta konkurrenten Toyota Prius.

Insight är trevlig att köra, precis som de flesta Hondamodeller. Designen knyter an till bränslecellsbilen FCX Clarity, men nog påminner den också om värsta konkurrenten Toyota Prius.