Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Mercedes CLAMercedes CLAMercedes CLA
Mercedes CLA

Provkörning: Mercedes CLA 200 Business

Mercedes CLAMercedes CLAMercedes CLA

Mercedes CLA

Bakdelen på bilen har den från CLS karaktäristiska avslutningen men en aning kortare.Bakdelen på bilen har den från CLS karaktäristiska avslutningen men en aning kortare.Bakdelen på bilen har den från CLS karaktäristiska avslutningen men en aning kortare.

Bakdelen på bilen har den från CLS karaktäristiska avslutningen men en aning kortare.

Mercedes CLA.... i Saint-Tropez.Mercedes CLA.... i Saint-Tropez.Mercedes CLA.... i Saint-Tropez.

Mercedes CLA.... i Saint-Tropez.

Rakt bakifrån har bilen ett aggressivt utseende tack vare den sluttande bakluckan och de två markerade avgasrören tillsammans med bakljusen.Rakt bakifrån har bilen ett aggressivt utseende tack vare den sluttande bakluckan och de två markerade avgasrören tillsammans med bakljusen.Rakt bakifrån har bilen ett aggressivt utseende tack vare den sluttande bakluckan och de två markerade avgasrören tillsammans med bakljusen.

Rakt bakifrån har bilen ett aggressivt utseende tack vare den sluttande bakluckan och de två markerade avgasrören tillsammans med bakljusen.

Tuffingen bakom ratten är Teknikens Världs Lars Nilsson.Tuffingen bakom ratten är Teknikens Världs Lars Nilsson.Tuffingen bakom ratten är Teknikens Världs Lars Nilsson.

Tuffingen bakom ratten är Teknikens Världs Lars Nilsson.

Bling-bling i grillen.Bling-bling i grillen.Bling-bling i grillen.

Bling-bling i grillen.

Grosse SterneGrosse SterneGrosse Sterne

Grosse Sterne

Mercedes CLAMercedes CLAMercedes CLA

Mercedes CLA

Mercedes CLAMercedes CLAMercedes CLA

Mercedes CLA

Mercedes CLA, 225/40 R18.Mercedes CLA, 225/40 R18.Mercedes CLA, 225/40 R18.

Mercedes CLA, 225/40 R18.

Mercedes CLAMercedes CLAMercedes CLA

Mercedes CLA

Mercedes CLAMercedes CLAMercedes CLA

Mercedes CLA

Form före funktion. Du bör nog inte vara över 175 centi­meter lång i baksätet på grund av CLA:s coupéform. Tek­nikens Världs utsände mäter 188 centimeter från ”golv till tak”.Form före funktion. Du bör nog inte vara över 175 centi­meter lång i baksätet på grund av CLA:s coupéform. Tek­nikens Världs utsände mäter 188 centimeter från ”golv till tak”.Form före funktion. Du bör nog inte vara över 175 centi­meter lång i baksätet på grund av CLA:s coupéform. Tek­nikens Världs utsände mäter 188 centimeter från ”golv till tak”.

Form före funktion. Du bör nog inte vara över 175 centi­meter lång i baksätet på grund av CLA:s coupéform. Tek­nikens Världs utsände mäter 188 centimeter från ”golv till tak”.

Mercedes CLAMercedes CLAMercedes CLA

Mercedes CLA

För att attrahera webbgenerationen har Mercedes satsat stort på ett integrerat infotainmentsystemet.För att attrahera webbgenerationen har Mercedes satsat stort på ett integrerat infotainmentsystemet.För att attrahera webbgenerationen har Mercedes satsat stort på ett integrerat infotainmentsystemet.

För att attrahera webbgenerationen har Mercedes satsat stort på ett integrerat infotainmentsystemet.