Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Provkörning: Saab 9-3 Aero Sedan

Skarp varselljusteknik RDL i de runda ”dimljusen” är en av få nyheter på Saab 9-3 Aero Sedan.Skarp varselljusteknik RDL i de runda ”dimljusen” är en av få nyheter på Saab 9-3 Aero Sedan.Skarp varselljusteknik RDL i de runda ”dimljusen” är en av få nyheter på Saab 9-3 Aero Sedan.

Skarp varselljusteknik RDL i de runda ”dimljusen” är en av få nyheter på Saab 9-3 Aero Sedan.

Saab lågflyger igen på västgötska Kinnekulle Ring. Tryggt och säkert köruppträdande.Saab lågflyger igen på västgötska Kinnekulle Ring. Tryggt och säkert köruppträdande.Saab lågflyger igen på västgötska Kinnekulle Ring. Tryggt och säkert köruppträdande.

Saab lågflyger igen på västgötska Kinnekulle Ring. Tryggt och säkert köruppträdande.

Fin logik på förarplatsen, men dekorlisten speglar fult i vindrutan.Fin logik på förarplatsen, men dekorlisten speglar fult i vindrutan.Fin logik på förarplatsen, men dekorlisten speglar fult i vindrutan.

Fin logik på förarplatsen, men dekorlisten speglar fult i vindrutan.

Bluetooth-grunkan kan beställas för eftermontage.Bluetooth-grunkan kan beställas för eftermontage.Bluetooth-grunkan kan beställas för eftermontage.

Bluetooth-grunkan kan beställas för eftermontage.

Hans Hedberg har rendez-vous med 9-3. Känslorna är blandade.Hans Hedberg har rendez-vous med 9-3. Känslorna är blandade.Hans Hedberg har rendez-vous med 9-3. Känslorna är blandade.

Hans Hedberg har rendez-vous med 9-3. Känslorna är blandade.

Fyrkantigt fast nackskydd med förstärkt pisksnärtsskydd på nya stolen är den största nyheten.Fyrkantigt fast nackskydd med förstärkt pisksnärtsskydd på nya stolen är den största nyheten.Fyrkantigt fast nackskydd med förstärkt pisksnärtsskydd på nya stolen är den största nyheten.

Fyrkantigt fast nackskydd med förstärkt pisksnärtsskydd på nya stolen är den största nyheten.

Pippin har flugit sin kos. Blårött Gripen-emblem är ersatt av ”SAAB” skrivet stort mot svart botten.Pippin har flugit sin kos. Blårött Gripen-emblem är ersatt av ”SAAB” skrivet stort mot svart botten.Pippin har flugit sin kos. Blårött Gripen-emblem är ersatt av ”SAAB” skrivet stort mot svart botten.

Pippin har flugit sin kos. Blårött Gripen-emblem är ersatt av ”SAAB” skrivet stort mot svart botten.

Saab 2014 möter 2004. Nevs har sedan december tillverkat cirka 150 bilar.Saab 2014 möter 2004. Nevs har sedan december tillverkat cirka 150 bilar.Saab 2014 möter 2004. Nevs har sedan december tillverkat cirka 150 bilar.

Saab 2014 möter 2004. Nevs har sedan december tillverkat cirka 150 bilar.