Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Kylarprydnaden ”Spirit of Ecstasy” är stöldbegärlig, sänks ner elektriskt från förarplats.Kylarprydnaden ”Spirit of Ecstasy” är stöldbegärlig, sänks ner elektriskt från förarplats.Kylarprydnaden ”Spirit of Ecstasy” är stöldbegärlig, sänks ner elektriskt från förarplats.
Kylarprydnaden ”Spirit of Ecstasy” är stöldbegärlig, sänks ner elektriskt från förarplats. Foto: Emmy-Lie vilson

Rolls-Royce Dawn provkörning

Tygtaket går att manövrera i upp till 50 km/h, takfällning/läggning tar 20 sekunder. Tyst som graven.Tygtaket går att manövrera i upp till 50 km/h, takfällning/läggning tar 20 sekunder. Tyst som graven.Tygtaket går att manövrera i upp till 50 km/h, takfällning/läggning tar 20 sekunder. Tyst som graven.

Foto: Emmy-Lie vilson

Tygtaket går att manövrera i upp till 50 km/h, takfällning/läggning tar 20 sekunder. Tyst som graven.

Drivlinan är len i det mesta men den adaptiva växellådan rycker till lite efter tuff hårdkörning innan den anpassar sig till lugnare framfart.Drivlinan är len i det mesta men den adaptiva växellådan rycker till lite efter tuff hårdkörning innan den anpassar sig till lugnare framfart.Drivlinan är len i det mesta men den adaptiva växellådan rycker till lite efter tuff hårdkörning innan den anpassar sig till lugnare framfart.

Foto: Emmy-Lie vilson

Drivlinan är len i det mesta men den adaptiva växellådan rycker till lite efter tuff hårdkörning innan den anpassar sig till lugnare framfart.

Kylarprydnaden ”Spirit of Ecstasy” är stöldbegärlig, sänks ner elektriskt från förarplats.Kylarprydnaden ”Spirit of Ecstasy” är stöldbegärlig, sänks ner elektriskt från förarplats.Kylarprydnaden ”Spirit of Ecstasy” är stöldbegärlig, sänks ner elektriskt från förarplats.

Foto: Emmy-Lie vilson

Kylarprydnaden ”Spirit of Ecstasy” är stöldbegärlig, sänks ner elektriskt från förarplats.

V12-motorn på 6,6 liter är nertrimmad jämfört med Ghost SII och Dawn, fortfarande tillräckligt kraftfull.V12-motorn på 6,6 liter är nertrimmad jämfört med Ghost SII och Dawn, fortfarande tillräckligt kraftfull.V12-motorn på 6,6 liter är nertrimmad jämfört med Ghost SII och Dawn, fortfarande tillräckligt kraftfull.

Foto: Emmy-Lie vilson

V12-motorn på 6,6 liter är nertrimmad jämfört med Ghost SII och Dawn, fortfarande tillräckligt kraftfull.

Nuförtiden kör ägaren själv sin Rolls-Royce. Men förmånsvärdet sjunker om du har egen anställd chaufför!Nuförtiden kör ägaren själv sin Rolls-Royce. Men förmånsvärdet sjunker om du har egen anställd chaufför!Nuförtiden kör ägaren själv sin Rolls-Royce. Men förmånsvärdet sjunker om du har egen anställd chaufför!

Foto: Emmy-Lie vilson

Nuförtiden kör ägaren själv sin Rolls-Royce. Men förmånsvärdet sjunker om du har egen anställd chaufför!

Hantverket hos en Rolls-Royce övertygar, särskilt läder- och träarbetena.Hantverket hos en Rolls-Royce övertygar, särskilt läder- och träarbetena.Hantverket hos en Rolls-Royce övertygar, särskilt läder- och träarbetena.

Foto: Emmy-Lie vilson

Hantverket hos en Rolls-Royce övertygar, särskilt läder- och träarbetena.

Träverket är överlag av finaste klass av möbelsnickeri, och är man inte nöjd med standardutbudet går allt att beställa extra.Träverket är överlag av finaste klass av möbelsnickeri, och är man inte nöjd med standardutbudet går allt att beställa extra.Träverket är överlag av finaste klass av möbelsnickeri, och är man inte nöjd med standardutbudet går allt att beställa extra.

Foto: Emmy-Lie vilson

Träverket är överlag av finaste klass av möbelsnickeri, och är man inte nöjd med standardutbudet går allt att beställa extra.

Endast två sittplatser bak, länsfåtöljerna är bekväma och rymliga förstås.Endast två sittplatser bak, länsfåtöljerna är bekväma och rymliga förstås.Endast två sittplatser bak, länsfåtöljerna är bekväma och rymliga förstås.

Foto: Emmy-Lie vilson

Endast två sittplatser bak, länsfåtöljerna är bekväma och rymliga förstås.

Som gjord för en picknicktur, oavsett väder.Som gjord för en picknicktur, oavsett väder.Som gjord för en picknicktur, oavsett väder.

Foto: Emmy-Lie vilson

Som gjord för en picknicktur, oavsett väder.

Dörrarna av flickfångartyp stängs elegant med ett enkelt elknappstryck.Dörrarna av flickfångartyp stängs elegant med ett enkelt elknappstryck.Dörrarna av flickfångartyp stängs elegant med ett enkelt elknappstryck.

Foto: Emmy-Lie vilson

Dörrarna av flickfångartyp stängs elegant med ett enkelt elknappstryck.

Överdåd i allt. Sir Hedberg njuter av R-R Dawn utan att behöva sätta sprätt på fyra miljoner kronor.Överdåd i allt. Sir Hedberg njuter av R-R Dawn utan att behöva sätta sprätt på fyra miljoner kronor.Överdåd i allt. Sir Hedberg njuter av R-R Dawn utan att behöva sätta sprätt på fyra miljoner kronor.

Foto: Emmy-Lie vilson

Överdåd i allt. Sir Hedberg njuter av R-R Dawn utan att behöva sätta sprätt på fyra miljoner kronor.