Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Nya Phantom är formmässigt slankare. Den som önskar mer pondus finns 25 cm förlängda ”EWB”.Nya Phantom är formmässigt slankare. Den som önskar mer pondus finns 25 cm förlängda ”EWB”.Nya Phantom är formmässigt slankare. Den som önskar mer pondus finns 25 cm förlängda ”EWB”.
Nya Phantom är formmässigt slankare. Den som önskar mer pondus finns 25 cm förlängda ”EWB”. Foto: Gudrun Muschalla

Rolls-Royce Phantom provkörning

Nya Phantom är formmässigt slankare. Den som önskar mer pondus finns 25 cm förlängda ”EWB”.Nya Phantom är formmässigt slankare. Den som önskar mer pondus finns 25 cm förlängda ”EWB”.Nya Phantom är formmässigt slankare. Den som önskar mer pondus finns 25 cm förlängda ”EWB”.

Foto: Gudrun Muschalla

Nya Phantom är formmässigt slankare. Den som önskar mer pondus finns 25 cm förlängda ”EWB”.

Snett bakifrån syns det smäckra formspråket allra tydligast. Sober tvåtonslack.Snett bakifrån syns det smäckra formspråket allra tydligast. Sober tvåtonslack.Snett bakifrån syns det smäckra formspråket allra tydligast. Sober tvåtonslack.

Foto: Gudrun Muschalla

Snett bakifrån syns det smäckra formspråket allra tydligast. Sober tvåtonslack.

Nya Rolls-Royce Phantom i morgonrusningen. Notera ”lilla” Mercedes S-klass till vänster.Nya Rolls-Royce Phantom i morgonrusningen. Notera ”lilla” Mercedes S-klass till vänster.Nya Rolls-Royce Phantom i morgonrusningen. Notera ”lilla” Mercedes S-klass till vänster.

Foto: Gudrun Muschalla

Nya Rolls-Royce Phantom i morgonrusningen. Notera ”lilla” Mercedes S-klass till vänster.

Modellnamnet Phantom har hängt med ända sedan 1925. Nuvarande modell är generation åtta.Modellnamnet Phantom har hängt med ända sedan 1925. Nuvarande modell är generation åtta.Modellnamnet Phantom har hängt med ända sedan 1925. Nuvarande modell är generation åtta.

Foto: Gudrun Muschalla

Modellnamnet Phantom har hängt med ända sedan 1925. Nuvarande modell är generation åtta.

Motorns startas till vänster om ratten. Trots mycket elektronik ombord är känslan analog.Motorns startas till vänster om ratten. Trots mycket elektronik ombord är känslan analog.Motorns startas till vänster om ratten. Trots mycket elektronik ombord är känslan analog.

Foto: Gudrun Muschalla

Motorns startas till vänster om ratten. Trots mycket elektronik ombord är känslan analog.

En stor del i upplevelsen är den nya fyrhjulstyrningen som motstyr med upp till tre graders vinkel i farter lägre än 60 km/h.En stor del i upplevelsen är den nya fyrhjulstyrningen som motstyr med upp till tre graders vinkel i farter lägre än 60 km/h.En stor del i upplevelsen är den nya fyrhjulstyrningen som motstyr med upp till tre graders vinkel i farter lägre än 60 km/h.

Foto: Gudrun Muschalla

En stor del i upplevelsen är den nya fyrhjulstyrningen som motstyr med upp till tre graders vinkel i farter lägre än 60 km/h.

Självklart kan ägaren i baksätet styra det mesta, utom själva bilen. Utförandet är klassiskt modernt.Självklart kan ägaren i baksätet styra det mesta, utom själva bilen. Utförandet är klassiskt modernt.Självklart kan ägaren i baksätet styra det mesta, utom själva bilen. Utförandet är klassiskt modernt.

Foto: Gudrun Muschalla

Självklart kan ägaren i baksätet styra det mesta, utom själva bilen. Utförandet är klassiskt modernt.

Varken rockstjärna eller techmiljardär, Hedberg platsar fint på andra raden. Också.Varken rockstjärna eller techmiljardär, Hedberg platsar fint på andra raden. Också.Varken rockstjärna eller techmiljardär, Hedberg platsar fint på andra raden. Också.

Foto: Gudrun Muschalla

Varken rockstjärna eller techmiljardär, Hedberg platsar fint på andra raden. Också.

Uppfällbara picknickbord med inbyggda pekskärmar. Kvalitetetskänslan hos detaljerna är solid.Uppfällbara picknickbord med inbyggda pekskärmar. Kvalitetetskänslan hos detaljerna är solid.Uppfällbara picknickbord med inbyggda pekskärmar. Kvalitetetskänslan hos detaljerna är solid.

Foto: Gudrun Muschalla

Uppfällbara picknickbord med inbyggda pekskärmar. Kvalitetetskänslan hos detaljerna är solid.

Såväl konjak som kranvatten ryms i kristallbuteljen i mittarmstödets kylfack.Såväl konjak som kranvatten ryms i kristallbuteljen i mittarmstödets kylfack.Såväl konjak som kranvatten ryms i kristallbuteljen i mittarmstödets kylfack.

Foto: Gudrun Muschalla

Såväl konjak som kranvatten ryms i kristallbuteljen i mittarmstödets kylfack.

Bagageutrymmet är – givetvis –  inte av den nedfällbara typen. Helklätt och rymmer 548 VDA-liter.Bagageutrymmet är – givetvis –  inte av den nedfällbara typen. Helklätt och rymmer 548 VDA-liter.Bagageutrymmet är – givetvis –  inte av den nedfällbara typen. Helklätt och rymmer 548 VDA-liter.

Foto: Gudrun Muschalla

Bagageutrymmet är – givetvis – inte av den nedfällbara typen. Helklätt och rymmer 548 VDA-liter.

Alla Rolls-Royce handbyggs men Phantom lite extra. Inte som ”dussinbilarna” Cullinan och Ghost.Alla Rolls-Royce handbyggs men Phantom lite extra. Inte som ”dussinbilarna” Cullinan och Ghost.Alla Rolls-Royce handbyggs men Phantom lite extra. Inte som ”dussinbilarna” Cullinan och Ghost.

Foto: Gudrun Muschalla

Alla Rolls-Royce handbyggs men Phantom lite extra. Inte som ”dussinbilarna” Cullinan och Ghost.

Motorkonstruktionen stammar från BMW:s 60i-drivlina men ”6,75 V12” har ännu mer kraft.Motorkonstruktionen stammar från BMW:s 60i-drivlina men ”6,75 V12” har ännu mer kraft.Motorkonstruktionen stammar från BMW:s 60i-drivlina men ”6,75 V12” har ännu mer kraft.

Foto: Gudrun Muschalla

Motorkonstruktionen stammar från BMW:s 60i-drivlina men ”6,75 V12” har ännu mer kraft.