Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Seat Toledo 2013

På Genèvesalongen tidigt i våras visade Seat upp en konceptversion av fjärde generationen Toledo. Nu har spanjorerna dragit skynket av produktionsversionen som är syskonbil till Skoda Rapid som presenterades för bara en vecka sedan.På Genèvesalongen tidigt i våras visade Seat upp en konceptversion av fjärde generationen Toledo. Nu har spanjorerna dragit skynket av produktionsversionen som är syskonbil till Skoda Rapid som presenterades för bara en vecka sedan.På Genèvesalongen tidigt i våras visade Seat upp en konceptversion av fjärde generationen Toledo. Nu har spanjorerna dragit skynket av produktionsversionen som är syskonbil till Skoda Rapid som presenterades för bara en vecka sedan.

På Genèvesalongen tidigt i våras visade Seat upp en konceptversion av fjärde generationen Toledo. Nu har spanjorerna dragit skynket av produktionsversionen som är syskonbil till Skoda Rapid som presenterades för bara en vecka sedan.

Det vi möts av vid dagens presentation är att Toledo återigen har blivit en sedanmodell, precis som generation ett och två. Generation tre, som fanns mellan 2004 och 2009, hade ingen sedanrumpa utan var inspirerad av Renault Vel Satis. Varken Toledon eller Renaulten kan ses som några succéer så att Seat går tillbaka till rötterna är fullt förståeligt.Det vi möts av vid dagens presentation är att Toledo återigen har blivit en sedanmodell, precis som generation ett och två. Generation tre, som fanns mellan 2004 och 2009, hade ingen sedanrumpa utan var inspirerad av Renault Vel Satis. Varken Toledon eller Renaulten kan ses som några succéer så att Seat går tillbaka till rötterna är fullt förståeligt.Det vi möts av vid dagens presentation är att Toledo återigen har blivit en sedanmodell, precis som generation ett och två. Generation tre, som fanns mellan 2004 och 2009, hade ingen sedanrumpa utan var inspirerad av Renault Vel Satis. Varken Toledon eller Renaulten kan ses som några succéer så att Seat går tillbaka till rötterna är fullt förståeligt.

Det vi möts av vid dagens presentation är att Toledo återigen har blivit en sedanmodell, precis som generation ett och två. Generation tre, som fanns mellan 2004 och 2009, hade ingen sedanrumpa utan var inspirerad av Renault Vel Satis. Varken Toledon eller Renaulten kan ses som några succéer så att Seat går tillbaka till rötterna är fullt förståeligt.

Under huven på den 4,48 meter långa spanjoren är det välbekanta motorer som erbjuds. På bensinsidan är alternativen 1,2 TSI med 75 hästkrafter samt 1,4 TSI med 122 hästkrafter. Sistnämnda kan utrustas med sjustegad DSG-dubbelkopplingslåda om man så vill.Under huven på den 4,48 meter långa spanjoren är det välbekanta motorer som erbjuds. På bensinsidan är alternativen 1,2 TSI med 75 hästkrafter samt 1,4 TSI med 122 hästkrafter. Sistnämnda kan utrustas med sjustegad DSG-dubbelkopplingslåda om man så vill.Under huven på den 4,48 meter långa spanjoren är det välbekanta motorer som erbjuds. På bensinsidan är alternativen 1,2 TSI med 75 hästkrafter samt 1,4 TSI med 122 hästkrafter. Sistnämnda kan utrustas med sjustegad DSG-dubbelkopplingslåda om man så vill.

Under huven på den 4,48 meter långa spanjoren är det välbekanta motorer som erbjuds. På bensinsidan är alternativen 1,2 TSI med 75 hästkrafter samt 1,4 TSI med 122 hästkrafter. Sistnämnda kan utrustas med sjustegad DSG-dubbelkopplingslåda om man så vill.

På dieselsidan är det 1,6 TDI med 105 hästkrafter som gäller till en början. 104 gram koldioxid per kilometer släpper den ut. Under 2013 lanseras ytterligare en dieselmaskin med 90 hästkrafter.På dieselsidan är det 1,6 TDI med 105 hästkrafter som gäller till en början. 104 gram koldioxid per kilometer släpper den ut. Under 2013 lanseras ytterligare en dieselmaskin med 90 hästkrafter.På dieselsidan är det 1,6 TDI med 105 hästkrafter som gäller till en början. 104 gram koldioxid per kilometer släpper den ut. Under 2013 lanseras ytterligare en dieselmaskin med 90 hästkrafter.

På dieselsidan är det 1,6 TDI med 105 hästkrafter som gäller till en början. 104 gram koldioxid per kilometer släpper den ut. Under 2013 lanseras ytterligare en dieselmaskin med 90 hästkrafter.

Landsmän till Xabi Alonso och Cristiano Ronaldo, med andra ord spanjorer och portugiser, får ta del av nya Toledo redan i november i år. I Europa är det lansering något senare, nämligen först i början av 2013.Landsmän till Xabi Alonso och Cristiano Ronaldo, med andra ord spanjorer och portugiser, får ta del av nya Toledo redan i november i år. I Europa är det lansering något senare, nämligen först i början av 2013.Landsmän till Xabi Alonso och Cristiano Ronaldo, med andra ord spanjorer och portugiser, får ta del av nya Toledo redan i november i år. I Europa är det lansering något senare, nämligen först i början av 2013.

Landsmän till Xabi Alonso och Cristiano Ronaldo, med andra ord spanjorer och portugiser, får ta del av nya Toledo redan i november i år. I Europa är det lansering något senare, nämligen först i början av 2013.

Många fler bilder på nya Seat Toledo hittar du via länken nedan.Många fler bilder på nya Seat Toledo hittar du via länken nedan.Många fler bilder på nya Seat Toledo hittar du via länken nedan.

Många fler bilder på nya Seat Toledo hittar du via länken nedan.