Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
081003-bildspel-paris-bil
081003-bildspel-paris-bil
081003-bildspel-paris-bil
081003-bildspel-paris-bil

Bilsalongen i Paris 2008

Jättestort bildgalleri från Parissalongen

Teknikens Värld bjuder på ett bildgalleri med över 200 bilder från Parissalongen 2008. Galleriet kommer att uppdateras med fler bilder efter hand.

Till bildgalleriet

Revolutionerande elbil från Heuliez, Michelin och Orange

På bilsalongen i Paris visas lilla Heuliez Will upp i den franska karossbyggarens monter. Ett kvarts stenkast bort ligger Michelins monter strategiskt placerad. Anledningen är att Michelin ligger bakom den revolutionerande drivlinan som gör att utrymmet under motorhuven är tomt.

Läs mer

BMW X1 blir bakhjulsdriven

Nya uppgifter säger att BMW:s nya lillsuv X1 ska kunna fås med bakhjulsdrift när den dyker upp i försäljningshallarna. För att pressa ned förbrukningen ska kunderna kunna välja bort fyrhjulsdriften, och då även få den nya beteckningen sDrive.

Läs mer

SsangYong C200 med italienska gener

Fem nya plattformar och 20 nya modeller de kommande fem åren – det är SsangYongs strategi för att få märket att tilltala en bredare skara. Först ut är konceptbilen C200 som visar att det koreanska märket kan bli en aktör att räkna med.

Läs mer

Pininfarina B0 Concept:::– franskitaliensk elbil

På Parissalongen gjorde Pininafarina B0 Concept sitt första fysiska framträdande. Det linjesköna konceptet ser ut att kunna bli en framgångsrik produktionsbil, trots det något olyckliga namnet.

Läs mer

Intervju med Maud Olofsson:::om bilar och miljö

Maud Olofsson, vice statsminister och näringsminister, vill att de svenska biltillverkarna ska bli än mer miljöinriktade.

Se intervjun

:red:TV-TV::/red: Seat Exeo och Ibiza Cupra

Daniel Frodin presenterar nya Seat Exeo som bygger på gamla Audi A4, samt nya Seat Ibiza Cupra som snart kan komma i en ännu mer hårig version.

Se filmen

Citroëns miljövänliga rallybil:::– C4 HYmotion4

Franska Citroën, läs Sebastien Loeb, har dominerat rallysporten de senaste åren och vunnit fyra mästerskap. De är nu på väg mot ett femte – och framtiden!

Läs mer

:red:TV-TV::/red: Audi A1 Sportback och nya S4

På bilsalongen i Paris visar Audi bland annat upp konceptbilen A1 Sportback och nya generationen S4 som med sina 333 hästkrafter under huven är den snabbaste S4:an hittills.

Se filmen

:red:TV-TV::/red: Passat och Golf BlueMotion

Direkt från Parissalongen där Volkswagen visar upp det senaste inom BlueMotion-konceptet. Både Passat och Golf med imponerande utsläpps- och förbrukningssiffror.

Se filmen

Lexus IS 250C:::– cabriolet från soluppgångens land

En av de minst omdiskuterade bilarna innan salongen, men en av de mer uppmärksammade här nere i Paris. Lexus lyckades med konststycket att hålla inne på alla bilder innan salongen. Nu är den dock officiell – Lexus IS 250C – med världens snabbaste tredelade plåttak.

Läs mer

Nissan Nuvu Concept – nästa Micra?

Nissan Nuvu har varit något av en doldis inför bilsalongen i Paris. Nissans tre meter korta elkoncept har haft svårt att hävda sig i konkurrensen med monster som Lamborghini Estoque och Aston Martin One-77. Men nu träder lilla Nuvu fram i ljuset och visar sina organiska former.

Läs mer

GTbyCITROËN – spelarens bil

Innan Parissalongen släppte Citroën en serie om sex teaserbilder på en tävlingsbil som får känna asfalten mot däcken endast i spelkonsolernas värld. Vi hakade aldrig på ”bildspelet” från fransmännen, det räckte med italienarnas. Nu är Gran Turismo 5-bilen officiell, även i full skala på salongen.

Läs mer

Nya Skoda Octavia är här

Eller ja, egentligen är det inte en ny Skoda Octavia, utan en faceliftad version av den som kom 2004. Förutom ett mer tilltalande yttre har tjeckerna filat på både interiör och maskiner.

Läs mer

Nya Toyota Avensis avtäckt i Paris

Toyota har finslipat och förbättrat sin storsäljare och presenterade tidigare i dag nya generationens Avensis. Förutom ett nytt yttre handlar det också om starkare och snålare motorer som ska hjälpa företaget att nå snittet 140 g/km till nästa år.

Läs mer

Volkswagen Passat BlueMotion II:::– 170 mil på en tank

Volkswagen överraskade oss alla i onsdags kväll när de rullade in en blå Passat Variant stripad med texten CO2 109 g. Bilen som visades är än så länge bara ett koncept, men Passat BlueMotion kommer nästa år som ”114-grammare”.

Läs mer

Lamborghini Estoque:::– Sant'Agatas glidarvagn

Nu äntligen är den officiell – Lamborghinis heta fyrdörrars supersportsedan, som de själva kallar den. Själva avtäckningen var inte speciellt spektakulär, det som mest etsade sig fast i minnet var Lamborghini-chefens ”ordval” under presentationen.

Läs mer

:red:OFFICIELL::/red: Audi A1 Sportback

Det kommer inte som någon nyhet att Audi ska visa ett A1-koncept på den nyöppnade bilsalongen i Paris. Audis småbilsprojekt har tagit god tid på sig. Men nu kan vi äntligen visa de första bilderna på Audis lilla hybriddrivna konceptbil.

Läs mer

Renault Kangoo Be Bop visas i Paris

Den kanske ser ut som ännu en märklig fransk konceptbil. Men faktum är att denna kortade Kangoo med tak som kan öppnas och bakruta som kan fällas ned, är en produktionsfärdig bil.

Läs mer

BMW X1 redo för världen

BMW:s tre populära X-modeller ska nu få en lillebror i form av X1 som visas som koncept nere i Paris. Frågan är om inte mellanbrodern X3 nu får lite för vasst motstånd…!?

Läs mer

Fjärde detaljbilden på Estoque

I morgon äntligen! Då är det dags för Lamborghini att avtäcka sin nya frontmotoriserade fyrdörrarscoupé som tros heta Estoque. Teknikens Värld kommer självklart att närvara. I dag bjuder vi på sista officiella detaljbilden – en bit av huven och nedre luftintaget samt höger strålkastare.

Läs mer

Nya Mazda MX-5 – nya bilder och info

I början av september dök första bilden på faceliftade Mazda MX-5 upp, men någon information fanns det inte. Spanska km77.com har för vana trogen att bryta överenskommelser, så även nu efter att ha släppt 20 bilder samt info som att MX-5 kommer med automat – för första gången i Europa.

Läs mer

Mercedes SLR McLaren Roadster 722 S

Trots att samarbetet mellan Mercedes och McLaren officiellt sett är över fortsätter det att generera nyheter. Med nya SLR McLaren Roadster 722 S lanserar tyskarna och britterna en av bilvärldens hårigaste cabrioleter.

Läs mer

Skisser på Lamborghini Estoque?

Hittills har Lamborghini släppt tre officiella detaljbilder på deras kommande fyrdörrarscoupé. Bilder som inte säger speciellt mycket. Nu har det läckt ut tidiga skisser på bilen som eventuellt ska heta Estoque.

Läs mer

Nya Volkswagen Golf GTI officiell

Nu är den officiell – nya Volkswagen Golf GTI. Dock bara som koncept, men den enligt bilderna ser bilen ut att vara väldigt nära produktionsutseendet. GTI-klassens moder, som i sin senaste skepnad får 210 kusar under huven, visas upp för alla närvarande i Paris nästa vecka.

Läs mer

Spekulationer: Lamborghini Estoque

Tro det eller ej, men här kommer en fjärde bild på Lamborghinis nya fyrdörrarscoupé som ska visas i Paris. Dagens bild är dock inte officiell, utan ett hopkok av tidigare bilder för ge oss ett hum om vad vi kan vänta oss. Namnet är också avslöjat, eller är det det? Vasst är det i alla fall.

Läs mer

Vässad Maserati GranTurismo

Maserati släpper nu de första bilderna på GranTurismo MC Corse Concept. Genom en rad uppgraderingar har den italienska skönheten förvandlats till en frustande kurvkramare avsedd för racingbanan.

Läs mer

Vässad Alfa Romeo Brera

Vackra, men kanske inte fullt så sportiga Alfa Romeo Brera kan nu fås med den Alfa-klassiska TI-beteckningen. Med Turismo Internazionale-paketet ska Brera bli en sportigare sportbil.

Läs mer

Säg farväl till Bentley Arnage

För att markera slutet på en era ska Bentley bygga 150 specialversioner av Arnage. I och med namntillägget Final Series bekräftar Bentley för första gången att den ståtliga britten är på utgående. Nu börjar spekulationerna om dess efterföljare.

Läs mer

Ny bild, nytt namn

Det börjar bli lite tjatig med alla artiklar om Lamborghinis nya hemliga modell. Men har man gett sig in i leken får man leken tåla. Det är därför vi nu ger er den femte artikeln med en ny bild, den tredje i ordningen.

Läs mer

Renault Mégane tredörrars avslöjad

För bara ett par veckor sedan blev nya Renault Mégane officiellt presenterad med bilder och information. Då handlade det bara om femdörrarsversionen medan det var tyst om syskonet med två dörrar färre. Nu har de första bilderna på tredörrarsversionen dykt upp.

Läs mer

Fiat 500 Abarth Esseesse avslöjad

På Parissalongen, som drar igång om tiotalet dagar, ska Fiat visa upp den vässade versionen av nya 500 Abarth – Esseesse. Men redan nu kan vi visa er de första officiella bilderna på bilen sedan italienska autoblog.it kommit över dem.

Läs mer

Audi S4 Sedan och Avant officiell

På Parissalongen blir ett av Audis stora dragplåster nya S4, både i sedan- och kombiutförande, men redan i dag blev bilen officiellt presenterad med bilder och text. TFSI-motorn på tre liter lämnar 333 hästkrafter och skjuter iväg bilen 0-100 km/h på 5,1 sekunder samtidigt som bensinåtgången hålls nere.

Läs mer

BMW visar 7-serie ActiveHybrid

Som ett direkt svar på Mercedes hybridversion av S-klass visar BMW nu sin 7-serie med hybriddrift. Med en 4,4-liters V8 och en elmotor på 20 hästkrafter blir BMW:s första hybrid en mild sådan.

Läs mer

Lamborghini Urus:::– mystiska italienaren avslöjad

Vid det här laget har de flesta av er läst artiklarna om den nya hemlighetsfulla modell som Lamborghini ska visa upp i Paris. Utan någon som helst fakta har italienarna bara bjudit på två halvt intetsägande bilder. Men nu är den avslöjad – Urus.

Läs mer

Pininfarinas elbil visas i Paris

Nästa vecka kan vi komma att få se världens vackraste elbil. Det är i alla fall förhoppningen när anrika Pininfarina ska visa sin nya elbil på bilsalongen i Paris.

Läs mer

Mitsubishi Colts nya ansikte avslöjat

Den hemliga bil som Mitsubishi skulle visa upp på den kommande Parissalongen förblev inte hemlig speciellt länge. Mitsubishi har nu själva släppt de första bilderna på bilen. Som vi trodde är det en ansiktslyft Colt som är den stora nyheten.

Läs mer

Lamborghini visar mer

För tre dagar sedan visade vi er den första detaljbilden på Lamborghinis nya modell som ska visas i Paris. Nu har de släppt en ny detaljbild och det ser ut som att de första ryktena var felaktiga medan de senare uppgifterna från Italien verkar vara ”right on target”.

Läs mer

Nya Volkswagen Golf – direkt från första provkörningen på Island

Teknikens Världs Hans Hedberg kör Volkswagen Golf i helt ny förpackning. Större, säkrare, mer komfort och bättre miljöval står på agendan.

Läs mer

Mercedes S 400 BlueHYBRID:::– miljövänlig lyx

Nästa sommar lanseras Mercedes sin första personbil med hybriddrift. S 400 BlueHYBRID heter modellen och blir första serieproducerade bilen med litiumjon-batterier. En el- och en bensinmotor står för kraftkällan på totalt 299 hk.

Läs mer

Mystisk Lamborghini är ny GT-vagn

I går visade vi en mystisk bild på en hemlighetsfull Lamborghini. Utan några som helst avslöjanden från den italienska supersportbiltillverkaren har det nu kommit fram uppgifter som säger att bilen är en ren GT-vagn à la Panamera.

Läs mer

Priusformerna ett sammanträffande

När Honda visade de första bilderna på det nya Insight-konceptet för några veckor sedan väcktes stor uppståndelse. Kanske mest för att bilen är väldigt lik värsta konkurrenten Toyota Prius. Honda slår nu ifrån sig kritiken och säger att de inte alls har sneglat på Prius. Det bara blev så.

Läs mer

Audi A1 med fyra dörrar till Paris

I Tokyo förra året visade Audi upp sitt koncept Metroproject quattro som egentligen handlar om kommande A1. I Paris visas samma koncept upp fast nu har två dörrar tillkommit. Mini får se upp!

Läs mer

Peugeot Prologue – 3008 i konceptform

Bilsalongen i Paris i oktober ser allt mer ut att bli en utställning för hybridbilar. Peugeot visar nu sitt andra hybridkoncept som ska visas i Paris. Prologue Concept är en generös förhandstitt på kommande högbygget 3008.

Läs mer

Lexus i Paris:::– IS Cabriolet, LF-Xh och fyrhjulsdrift

Toyotas lyxdivision Lexus visar upp tre nyheter på Parissalongen nästa månad. Förutom fyrhjulsdrivna LS 460 så blir det även lite konceptlinjer i form av LF-Xh samt helt nya IS 250 Cabriolet.

Läs mer

Lamborghini retas

Inför den kommande Parissalongen är antalet biltillverkare som släpper smygtittsbilder på sina nyheter stort. Med en retsamt intetsägande bild och ett självsäkert uttalande ansluter sig Lamborghini till skaran.

Läs mer

Chevrolet Orlando har fått rumpa!

Kommer du ihåg Chevrolet Orlando Concept för en vecka sedan som du aldrig fick se från alla håll och kanter? Nu har den kompakta crossovern äntligen berikats med en bakdel.

Läs mer

Hatten av för Saab 9-X Air

För 25 år sedan visade Saab upp sin första Saab 900 cabriolet. Nya konceptbilen 9-X Air visar att den öppna biltypen är viktigare än någonsin för Saabs framtida identitet. Hans Hedberg drog till Trollhättan för en allra första provtur i Saab framtidsbil.

Läs mer

Lotus firar 60 år med diamanter

När företagets 60 årsjubileum ska firas sparar Lotus inte på slantarna. I rak motsats till de Lotuska kärnvärderna har en Europa proppats full med diamanter till ett värde av 1,3 miljoner kronor.

Läs mer

Ljusskygg Mitsubishi visas i Paris

Inför den internationella bilsalongen i Paris visar Mitsubishi en första bild på en mystisk bil. Mitsubishi vill inte säga vad det är för bil eller vad den heter, men vi har våra föraningar.

Läs mer

SsangYong C200:::– märkets snyggaste hittills till Paris

SsangYong är knappast kända för att bygga fagra bilar, men det kanske blir ändring på det nu i och med suven C200 Concept som ställs ut i Paris om drygt två veckor.

Läs mer

Renault Ondelios fulländar:::den franska koncepttrion

De franska koncepten Peugeot RC… och Citroën Hypnos får sällskap på Parissalongen. Senast i raden av franska konceptbilar är Renault Ondelios – en 4,8 meter lång crossover med hybriddrift.

Läs mer

Mercedes ConceptFASCINATION:::– smygtitt på nästa E-klass

På Parissalongen nästa månad ska Mercedes visa upp bilen med det fascinerande namnet ConceptFASCINATION. Shooting break-konceptet är en förhandsvisning av hur nästa E-klass delvis kommer att se ut. Under huven ruvar en snål BlueTEC-motor. Förutom bilder finns bilen nu också på film.

Läs mer

Mini Crossover Concept till Paris

Nu är det dags för en tredje Mini-modell. One/Cooper och Clubman känner vi till sedan tidigare. När Parissalongens dörrar öppnar nästa månad ska vi även ha full koll på Crossover Concept, den största Minin i historien och för första gången med fyrhjulsdrift.

Läs mer

Toyota i Paris:::– nya Avensis, iQ och Urban Cruiser

I går kväll släppte Toyota ett gäng nya bilder på deras mest intressanta nyheter som ska visas i Paris. Förutom bilder på iQ, Urban Cruiser släppte de också fler bilder på nya Avensis. Även bilder på kombiversionen och interiören.

Läs mer

Chevrolet Orlando Concept visas i Paris

Det är bråda dagar för GM och Chevrolet. Megakändisen Volt är i antågande och de första helfigursbilderna på den kunde vi visa i går. Nu visas Chevrolets senaste verk – det sjusitsiga crossoverkonceptet Orlando.

Läs mer

Renault Mégane III officiell

För en dryg vecka sedan lyckades en spansk sajt prångla ut lite officiella bilder på nya Renault Mégane, månaden innan världspremiären i Paris. Nu är bilen officiellt presenterad med text och nya bilder samt några videos.

Läs mer

Volvo C30, S40 och V50 D DRIVe:::– nya svenska snålvargar

För bara ett par månader sedan avslöjade Volvo att de ska släppa tre snåla dieselversioner av C30, S40 och V50. Nu är tiden kommen, Volvo presenterar i dag sina DRIVe-versioner av modellerna som har publik premiär nere i Paris nästa månad.

Läs mer

Porsche Cayenne S Transsyberia

Porsche Cayenne går bevisligen riktigt bra att köra på den sibiriska tundran. Tuffa Transsyberia-rallyt vanns av en Porsche Cayenne första gången för snart tre år sedan. Sedan dess har man dominerat tävlingen totalt. Nu firar Porsche sig själva med en specialversion av Cayenne.

Läs mer

0,38 l/mil med nya VW Golf BlueMotion

I dag presenterade Volkswagen sin senaste konceptbil, en BlueMotion-variant på nya Golf. Även om det bara handlar om ett koncept så är siffrorna som tyskarna presenterar imponerande. Vad sägs om 0,38 liter diesel per mil i förbrukning och 99 gram koldioxid per kilometer?

Läs mer

Toyota Hilux uppdaterad inför 2009

Toyota Hilux är en storsäljare i sitt segment. Enbart i Europa står modellen för 22 procent av den totala försäljningen. Nu siktar Toyota ännu högre och som ett led i satsningen faceliftas Hilux inför 2009. Ny större motor och automatlåda är några av nyheterna, men ESP verkar inte lika intressant.

Läs mer

Mazda Kiyora – vattenbaserad Japan

Mazda fortsätter att spotta ur sig linjesköna koncept i rask takt. Moskvasalongens Kazamai följs nu av Kiyora som ska visas i Paris. Kiyora spinner vidare på naturtemat och den här gången är det vatten som har fått agera inspirationskälla.

Läs mer

Citroën Hypnos hypnotiserar invändigt

På Parissalongen ska Citroën visa sig från sin starka sida. Dragplåstret blir den nya konceptbilen Hypnos, som med en BMW X6-lik konstruktion, ett nytt hybridsystem och en märklig inredning visar Citroëns framtid.

Läs mer

Nya Honda Insight:::blir världens billigaste hybrid

Honda visar nu de första bilderna på helt nya Insight Concept. Konceptet som ska visas i Paris blir den första riktiga konkurrenten till Toyota Prius. Honda hoppas att ett lågt pris och ett Prius-likt utseende ska sätta stopp för Toyotas hybridvälde.

Läs mer

Mazda MX-5 facelift visas i Paris

Nästa generation Mazda MX-5 dyker upp först om fyra år, alltså är det läge att facelifta nuvarande generation för att fortsätta förföra sportbils- och roadsterentusiasterna. Första bilden på faceliftade MX-5 har nu dykt upp, resten får vi se i Paris om en månad.

Läs mer

Audi A5 Cabriolet fångad med taket nere

I början av sommaren lyckades en av våra spionfotografer fånga kommande Audi A5 Cabriolet på bild. Tyvärr var suffletten uppe, men nu har de återigen lyckats plåta bilen på samma ställe. Nu med taket nedfällt!

Läs mer

Hyundai i20, iX55 och Santa Fe Hybrid

En månad återstår innan bilsalongen i Paris startar. Men Hyundai väljer att redan nu presentera de nyheter som ska visas. I blickfånget hamnar Getzs ersättare i20, även om den nygamla suven iX55 och Santa Fe Hybrid i konceptform också ska locka besökare.

Läs mer

Kia Soul – nya bilder och fakta

Kia Soul, koreanernas nya ungdomsinriktade bil, är redan officiellt presenterad sedan snart fyra månader tillbaka. Lagom inför Parissalongen, där bilen begår världspremiär, släpper Kia nu fler bilder och teknisk fakta.

Läs mer

Nya Renault Mégane avslöjad!

Vad passar bättre på Parissalongen än en världspremiär av en fransk bil? Inte mycket! Renault hade siktat in sig på pompa och ståt i Paris nästa månad, men nu har spanjorerna på km77.com förstört det nöjet genom att på tok för tidigt släppa officiella bilder på nya Mégane.

Läs mer

Seat Ibiza Ecomotive – ännu snålare

Seat visar i dagarna sina två extremversioner av nya Ibiza – värstingen och snålvargen. Medan Ibiza Cupra erbjuder prestanda är nya Ibiza Ecomotive med sin lilla dieselsnurra optimerad för att gå så snålt och miljövänligt som möjligt.

Läs mer

Seat Ibiza Cupra:::– den spanska ungtjuren är här

Ganska exakt ett halvår efter bilsalongen i Genève får vi nu äntligen se avsikten med Seats koncept Bocanegra. De första bilderna på Seat Ibiza Cupra har släppts och vi kan nu se likheterna mellan konceptet och den prestandastinna verkligheten.

Läs mer

Nya Toyota Avensis debuterar i Paris

Nu är det dags för en ny generation av Toyotas storsäljare i Europa. Medan Camry är amerikanernas gunstling är det Avensis som tilltalar de europeiska Toyota-köparna. På Parissalongen blir det premiär för nya, snålare Avensis.

Läs mer

Tajt höst för BMW:::– fem nyheter ska visas

De anställda på BMW:s design- och utvecklingsavdelningar ligger inte på latsidan, frågan är om de får någon rast och vila över huvud taget. Nu är det snart dags för Parissalongen där de ska visa fyra nyheter, därefter blir det mer nytt i Los Angeles i november.

Läs mer

Nästa Mazda MX-5 tar ett stort steg

Lanseringen av nästa generation Mazda MX-5 har försenats rejält. Detta på grund av att Mazda har bestämt sig för att nästa MX-5 ska blir rejält annorlunda jämfört med den nuvarande.

Läs mer

Kia Forte – snygg uppföljare

Nu är den officiell, nya Kia Forte, efter att bilen visats för journalister och allmänhet i Sydkorea. Forte är uppföljaren till gamla Cerato och nykomlingen visar upp en helt annan sida designmässigt.

Läs mer

Bilder på Seats A4- och Tiguan-kopior

Carscoop har genom ett tips kommit över ett gäng bilder på två kommande Seat-modeller. Dels A4-baserad Exeo som vi tidigare har berättat om, dels Tribu – en suv baserad på VW Tiguan. 2009 och 2010 lanseras respektive modell.

Läs mer

Chevrolet Cruze – ny kompakt jänkesedan

Chevrolet är det märke inom GM Europa som växer snabbast och logiskt nog satsas det därför en hel del på märket. En helt ny framtida designstrategi får vi nu ta del av när nya Chevrolet Cruze förhandsvisas. Stora premiären äger rum i Paris.

Läs mer

Peugeot RC…:::– nytt mystiskt koncept från Frankrike

Den svenska sommaren är dessvärre på upphällningen. Tur då att detta samtidigt innebär att bilsalongen i Paris rycker närmare. Peugeot vill naturligtvis göra ett gott intryck på hemmaplan och visar därför det helt nya konceptet RC…

Läs mer

Bildläcka på faceliftade Lexus IS

Lexus IS har det inte talats om speciellt mycket den senaste tiden, bortsett från prestandaversionen IS F. IS-modellen har snart levt halva sin livscykel och det är alltså dags för en facelift. Passande nog har någon, en aning för tidigt, kommit över en broschyr med bilder.

Läs mer

Cadillac SRX – officiell smygtitt

Nu kan vi visa de första officiella bilderna på Cadillacs bidrag till den redan överbelamrade mellansuvklassen. Bilen ska inte börja säljas förrän mitten av 2009 men redan nu får vi ett första smakprov. De första bilderna ger mersmak, och tur är väl det. SRX får ju som bekant ett nära besläktat svenskt syskon.

Läs mer

Toyota Hilux faceliftas

Toyota Hilux av senaste snitt, nionde generationen, har funnits tillgänglig sedan drygt tre år tillbaka. Nu är det snart dags för en faceliftad variant och Toyota Malaysia har redan publicerat bilderna på sin webbsida.

Läs mer

Opel Insignia Sports Tourer är här

Opel Vectras ersättare Insignia visas nu i sitt tredje karossutförande, det kanske allra viktigaste för den svenska marknaden. Opels nya kombimodell erbjuds med två helt nya motorer och ett välslipat yttre.

Läs mer

Audi A6 får nytt ansikte och ny V6-motor

Halvtid för en bilmodell innebär ansiktslyft, så även för Audi A6. På Parissalongen blir det premiär för ansiktslyfta A6. Ett fräschare yttre, minskad bränsleförbrukning för alla motorer och en helt ny kompressormatad V6-motor ska sätta ytterligare fart på försäljningen.

Läs mer

Audi RS6 nu även som sedan

Det verkar som att vi inte behöver vänta till Parissalongen för att få se nya Audi RS6 Sedan. Audi har redan släppt alla bilder och fakta om bilen som med sina 580 hästkrafter och 650 Nm ska förpassa BMW M5 till historien.

Läs mer

Nya Suzuki Alto ska erövra världen

Nu visas den första bilden på Suzukis nya minibil Alto som ska göra debut först på Parissalongen i oktober. Nya Alto ska, precis som den gamla, erbjuda hyggliga egenskaper till ett lågt pris. Och det är hela världen som ska övertygas om dess förträfflighet.

Läs mer

Nya Volkswagen Golf officiell

I går kunde vi visa er de första officiella bilderna på nya VW Golf, sjätte generationen. Nu har Volkswagen valt att släppa all information om nya storsäljaren som är tystare och snålare än någonsin samt visar företagets framtida designfilosofi.

Läs mer

Nya Porsche Cayman S Sport och Boxster S Porsche Design Edition 2

Porsche utökar sitt redan digra modellutbud med vässade versioner av Boxster och Cayman. Nya Cayman S Sport var väntad, men som en bonus fick vi även Boxster S med det extremt långa tilläggsnamnet Porsche Design Edition 2.

Läs mer

Nya Volkswagen Golf avslöjad!

Volkswagen Golf 6 ska presenteras officiellt senare i augusti, men som så många gånger förr avslöjas bilarna på löpande band tack vare Internet. I går kväll spred sig de första officiella bilderna på nya Golf som man klart och tydligt ser bär drag av nya Scirocco.

Läs mer

Bugatti Veyron Grand Sport officiell

Vi har vetat ett tag att Bugatti skulle släppa en taklös Veyron. Vad vi inte har vetat är när den skulle komma och vad den skulle heta. Nu vet vi att den kommer i vår och att den heter Grand Sport.

Läs mer

Nya Ford Ka officiell

För tre dagar sedan läckte den första officiella bilden ut på nya Ford Ka. Det kan ha påverkat Ford som i dag släpper fler officiella bilder och knapphändig information. Bilen har premiär på Parissalongen, men redan nu kan vi njuta av att se bilen bakifrån samt interiören.

Läs mer

Porsche 911 Targa facelift officiell

Porsche håller på att uppdatera sin mest populära modell – 911 – så här mitt i senaste generationens (997) livscykel. I två omgångar har Stuttgart-firman hittills presenterat uppdaterade Carrera och Carrera S samt Carrera 4 och Carrera 4S. Nu har turen kommit till Targa-modellerna 4 och 4S.

Läs mer

Nya Honda Jazz officiell

På utsidan ser man kanske inte så stora skillnader jämfört med gamla versionen, men nya Honda Jazz är helt nykonstruerad och bjuder bland annat på mer utrymme, mer flexibilitet och bättre bränsleekonomi.

Läs mer

Nya Ford Ka avslöjad

Inte helt otippat har bilder på nästa generation Ford Ka läckt ut på Internet. Den officiella premiären är tänkt att hållas på bilsalongen i Paris i oktober, men redan nu vet vi hur bilen kommer att se ut. Nästa Ford Ka är systerbil till populära Fiat 500 och de båda småttingarna delar det mesta.

Läs mer

BMW 3-serie (E90) facelift officiell

Mycket handlar om BMW i dessa dagar. Häromveckan presenterades helt nya 7-serie och nu är det dags för 3-serien att få ett piggare yttre. Insidan lämnas tämligen orörd medan utsidan får en hårdare översyn.

Läs mer

Lyft för Citroën C4

Efter tre år och 900 000 sålda bilar har det blivit dags för Citroën C4 att genomgå en mild ansiktsoperation. Nya linjer som lånas från C5 och två nya motorer ska hålla försäljningen på samma höga nivå några år till.

Läs mer

Citroën C3 Picasso – första bilderna

Citroën visar nu de första bilderna på nya C3 Picasso. Med en stor vindruta som främsta säljargument vill Citroën erbjuda en bil som ska ge alla passagerare god komfort, samtidigt som de sitter i en skulptural kaross.

Läs mer

Ny Insight ska utmana Prius

När Honda ska ta en del av hybridkakan från giganten Prius kan det gamla namnet Insight återupplivas. Hondas svårt försenade Prius-rival tros nu vara mycket när en lansering.

Läs mer

 

Bilsalongen i Paris 2008

Parissalongen är en av de stora i världen. Paris alternerar med Frankfurt varannat år.