Frågor och svar om Teknikens Värld Premium

Här finner du svar på dina frågor om Teknikens Värld Premium.

 
 

Vad är Teknikens Värld Premium?

Teknikens Värld Premium är en digital tjänst du via en månatlig avgift prenumererar på för att få ta del av allt innehåll på teknikensvarld.se, allt från nybils- och begagnattest, provkörningar, dueller, sommar- och vinterdäcktest, köpråd, konsumentupplysning och mycket mer.
Teknikens Värld Premium ingår vid prenumeration av tidningen Teknikens Värld. Som Premium-prenumerant ingår dessutom tidningen Teknikens Värld i digitalt format, via appen Wype som finns för både Android och iOS.

 
 

Hur skaffar jag Teknikens Värld Premium?

På artiklar som är låsta för Premium-prenumeranter möts du av en så kallad betalvägg. Där kan du påbörja din Premium-prenumeration.
Du kan även starta din Premium-prenumeration redan nu via detta erbjudande.

 
 

Varför kostar det pengar att läsa vissa artiklar på teknikensvarld.se?

De flesta artiklar är öppna för alla och finansieras av annonser. Artiklar som är låsta, och därmed kräver Premium-prenumeration, är fördjupande artiklar, exempelvis test av nya och gamla bilar.

 
 

Kan jag som tidningsprenumerant logga in?

Som prenumerant på tidningen Teknikens Värld kan du utan extra kostnad skapa ditt digitala Premium-konto på teknikensvarld.se. Med ditt prenumerationsnummer och postnummer till hands börjar du kontoskapandet här.

 
 

Hur loggar jag in?

Är du Premium-prenumerant kan du logga in på två sätt. Enklast är att klicka på användarikonen, som ser ut som en persons silhuett, högst uppe till höger på teknikensvarld.se. Det går även att logga in när du stöter på betalväggen på en låst Premium-artikel.
Du kan även nå inloggningssidan via denna länk.

 
 

Jag har glömt mitt lösenord, hur gör jag?

På sidan för inloggning (beskriven ovan) finns en länk ”Glömt lösenord?”. Fyll i den e-postadress du använde vid registreringen av ditt Premium-konto och klicka på ”Återställ lösenord”.

 
 

Jag har glömt min e-postadress, hur gör jag?

Då ber vi dig kontakta kundservice för personlig hjälp. Du når vår kundservice på telefonnummer 08-454 95 25. Kundservice har öppet vardagar klockan 8.00-18.00.

 
 

Jag vill ändra min e-postadress, hur gör jag?

Då ber vi dig kontakta kundservice för personlig hjälp. Du når vår kundservice på telefonnummer 08-454 95 25. Kundservice har öppet vardagar klockan 8.00-18.00.

 
 

Jag har blivit av med mitt prenumerationsnummer till Wype, hur gör jag?

Då ber vi dig kontakta kundservice för personlig hjälp. Du når vår kundservice på telefonnummer 08-454 95 25. Kundservice har öppet vardagar klockan 8.00-18.00.

 
 

Jag kan logga in, men varför är Premium-artiklarna fortfarande låsta?

Ibland kan din dators eller telefons webbläsare spela dig ett spratt. Logga ut igen, gå in i din webbläsares inställningar, hitta inställningarna för kakor (cookies) och rensa bort dem. Ett tips är att bara rensa bort kakorna som berör teknikensvarld.se, på så vis behåller du alla dina andra kakor på datorn/telefonen. Besök därefter teknikensvarld.se igen och logga in.

 
 

Hur avslutar jag min Premium-prenumeration?

Klicka på användarikonen, som ser ut som en persons silhuett, högst uppe till höger på teknikensvarld.se, och klicka därefter ”Hantera prenumeration”. Då öppnas en översiktssida för din prenumeration, där kan du även välja att avsluta den. Alternativet är att kontakta kundservice som kan hjälpa dig med avslutandet av din Premium-prenumeration. Du når kundservice på telefonnummer 08-454 95 25 under vardagar mellan klockan 8.00 och 18.00.

 
 

Hur kontaktar jag kundservice?

Du kan utföra flera ärenden online i vår kundserviceportal som du hittar via denna länk. På följande sida hittar du även svar på flera vanliga frågor. Vill du komma kontakt med vår kundservice gör du det på telefonnummer 08-454 95 25 under vardagar mellan klockan 8.00 och 18.00.