Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Här hittar du Sveriges bästa biltester!

Köpa ny bil men har svårt att greppa allt? Bara lugn, till din hjälp finns Teknikens Världs tester som är några av de tuffaste och djupast granskande i världen. Allt finns inom räckhåll – ett litet klick bort.

Oavsett om du ska ha en liten småbil för körning mellan hemmet och jobbet, en stor lyxsedan för att njuta av livet på vägarna, en rymlig kombi som sväljer hela familjen och lite till, en sportbil för att njuta av draget när högerfoten bestämmer, en cabriolet för att rufsa till frisyren, eller en fyrhjulsdriven bil för att försäkra dig om att du kan ta dig fram överallt, så har du kommit helt rätt.

Teknikens Värld testar nämligen alla ovan nämnda biltyper, plus många, många fler. Och när vi testar bilarna gör vi det ordentligt, vi tummar inte på något utan tittar på allt ifrån köregenskaper och prestanda till utrymmen och säkerhet. Samt allt annat däremellan.

Våra nybilstester är vida kända och det är inte bara i de nordiska länderna som de lusläses innan köp av ny bil, även runt om i Europa och i USA och Ryssland, bara för att nämna några länder, finns bilköpare som tar del av Teknikens Världs testresultat innan avgörandet fälls – vilken bil det blir vid nästa bilbyte.

Så innan just du bestämmer dig för vad du ska köpa för bil, få stenkoll genom att läsa ett eller flera av våra tester av nya bilar. Du hittar alla våra tester här!