Jan ”Flash” Nilsson
Jan ”Flash” Nilsson Foto: Mediaempire

Jan ”Flash” Nilsson kör inte TTA 2012

Jan ”Flash” Nilsson kommer inte tävla i årets TTA – Elitserien i Racing. 51-åringen har beslutat att ta en paus från tävlandet på grund av tidskrävande åtaganden för Flash Engineering och TTA.

– Det var ett av mina livs svåraste beslut att ta, men tyvärr finns inte möjligheterna för mig att göra en ordentlig satsning på körningen och därför väljer jag att ta en paus i år. Tiden räcker tyvärr inte till, säger ”Flash”.

 Förutom att vara vd och ägare av racingstallet Flash Engineering och supportklassen Carrera – GT Cup är ”Flash” även djupt involverad i mästerskapet TTA - Elitserien i Racing som delägare.

 – Det är helt enkelt inte realistiskt för mig att på rätt sätt genomföra alla dessa åtaganden och samtidigt satsa 100 procent på körningen, säger ”Flash”.

 Värmlänningen räknar dock med ett inhopp senare i år i någon av TTA:s supportklasser.

 – Hungern och drivet finns fortfarande i mig vad gäller att tävla. Men just nu måste jag fokusera mig på arbetet kring Flash Engineering, Carrera GT Cup och TTA, säger ”Flash”.

 Den förare som kommer att ta över Jan ”Flash” Nilssons plats i Flash Engineering i Elitserien i Racing kommer att avslöjas senare i veckan, en förare med ett mycket starkt racing-cv.

 –Jag är mycket nöjd över föraren som ersätter mig i teamet, han är en van segrare, säger ”Flash”.