Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Nu kan du kommentera på teknikensvarld.se igen!

Så här gör du för att skriva kommentarer och diskutera under artiklarna på Sveriges bästa bilsajt teknikensvarld.se.

Nyhet! Många har efterfrågat möjligheten att ändra användarnamn/alias och på så vis i kommentarsfältet synas under exempelvis samma (fingerat) namn som tidigare (innan vi bytte kommentarssystem). Nu är det möjligt! Längst ned i guiden här under hittar du instruktioner för hur du ska gå tillväga.

Det har varit tufft, men nu är väntan äntligen över. Efter några dagar utan möjlighet att kommentera artiklarna här på sajten har vi nu fått igång våra kommentarsfält.
Vi har passat på att byta teknikplattform för kommentarerna, något vi har gjort för din skull. Vårt nya kommentarssystem är nämligen till fullo GDPR-säkrat. Vi hanterar helt enkelt uppgifterna om dig helt enligt de regler och lagar som är fastställda under europeiska dataskyddsförordningen.

Kommentarsfältet är, precis som tidigare, öppet för alla och ett konto för kommentering kostar så klart ingenting. Du som är prenumerant kommenterar, om du önskar, med ditt befintliga digitala Premium-konto.

Så vad väntar du på? Kom igång och kommentera och häng med i diskussionerna redan i dag! Osäker på hur du gör? Följ vår guide här nedan.

 

Så kommenterar du på teknikensvarld.se

Under varje artikel har du möjlighet att skriva en kommentar, påbörja en diskussion eller hoppa in i en befintlig. Klicka på röda knappen med texten ”Visa kommentarer” för att visa kommentarsfältet.

Är du redan registrerad (exempelvis är inloggad som Premium-prenumerant) så är det bara att skriva en kommentar, annars klickar du på ännu en röd knapp – ”Logga in och delta i diskussionen”.

När du har klickat på ”Logga in och delta i diskussionen” når du en ny sida där du kan logga in med befintliga uppgifter, eller om du inte redan är registrerad så klickar du på länken ”Skapa konto här”.

Nu når du sidan ”Skapa konto”. Fyll i dina uppgifter, inklusive valfritt lösenord, och klicka på blå knappen ”Skapa konto”.

Om ett konto redan finns med den e-postadress du uppgav får du meddelande om det, annars laddas sidan om och du återkommer till den artikel på teknikensvarld.se som du utgick från när du ville börja kommentera. Skrolla ned till kommentarsfältet och klicka på röda knappen ”Visa kommentarer”, nu är du inloggad och redo att skriva kommentarer och diskutera med andra teknikensvarld.se-besökare.

När du har ett konto för att kommentera kan du göra vissa inställningar, bland annat om du vill ha information när en av dina kommentarer har besvarats eller om du vill ignorera undvika att ta del av användares kommentarer.

 

Byta användarnamn/alias

Nu är det möjligt att gå under valfritt användarnamn (alias) när du kommenterar under Teknikens Världs artiklar. Så här gör du för att ändra:

Börja med att klicka på ”Min profil” som du hittar strax ovanför textrutan där du vanligtvis skriver dina kommentarer. Klicka därefter på ”Konto”, under sektionen ”Användarnamn” klickar du därefter på ”Ändra”. 

Därefter synliggörs sig två textfält där du fyller i ditt nya användarnamn (alias) två gånger, det andra för bekräftelse. Klicka därefter på ”Spara förändringar”.

Nu går du under ett nytt namn på sajten när du kommenterar.

Vi ses i kommentarsfältet!