Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Lamborghini Gallardo LP 570-4 Super Trofeo Stradale
Lamborghini Gallardo LP 570-4 Super Trofeo Stradale
Lamborghini Gallardo LP 570-4 Super Trofeo Stradale
Lamborghini Gallardo LP 570-4 Super Trofeo Stradale

15-årig tjej kör super-Lamborghini till skolan

En dröm när man var i skolåldern var att köra en het supersportbil till skolan. För en 15-årig tjej i Texas är den drömmen helt sann. Hon kör en väldigt het 570-hästars Lamborghini Gallardo LP 570-4 Super Trofeo Stradale.

USA är möjligheternas land. Vi kan skriva under på det efter att ha läst nedanstående. Bra eller dåligt? Välj själv!

 En 15-årig tjej utan körkort kör en av endast 150 tillverkade exemplar av Lamborghini Gallardo LP 570-4 Super Trofeo Stradale till sin skola Coppell High School utanför Dallas, Texas. Bilen är alltså en mycket exklusiv Gallardo med 570 hästkrafter och 540 newtonmeter under huven i form av en V10-motor monterad framför bakaxeln. Den gör 0-100 km/h på 3,4 sekunder, 0-200 km/h på 10,4 sekunder och toppar 320 km/h. Allt detta i händerna på en 15-årig tjej utan riktigt körkort.

 Körkortet hon använder sig av är ett så kallat ”hardship license” som man i specialfall kan få utställt till sig vid familjära ekonomiska bekymmer och man behöver kunna transportera sig på något sätt. Det är möjligt att få ett sådan körkort i Texas redan från 15 års ålder (vanligt körkort är från 16 år) men denna tjej lider knappast av några ekonomiska bekymmer med tanke på bilen.

 Inte nog med det. Den 15-åriga tjejen ses titt som tätt även köra en Ferrari 458 Italia. Hon behöver alltså inte dras med Lamborghinin varje dag.

 Bilarna tillhör hennes mammas pojkvän som äger en trimfirma i Dallas.

 Nedan fler bilder på tjejens skoltransportmedel och officiella bilder på Lamborghini Gallardo LP 570-4 Super Trofeo Stradale där bland annat monstret till motor som tjejen har att leka med finns att beskåda.