Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Personen på bilden är inte samma person som i artikelnPersonen på bilden är inte samma person som i artikelnPersonen på bilden är inte samma person som i artikeln
Personen på bilden är inte samma person som i artikeln

1800 mil på en moped för Nordschleife? Inga problem!

Många har säkert drömt om att en dag få köra runt Nürburgring Nordschleife. Lee - en man från Sydkorea, ville det så pass mycket att han helt enkelt hoppade upp på sin moped och körde de 1800 mil som låg mellan honom och banan. 

Mopeden som användes är en Honda Super Cub med åtta hästkrafter. Med den körde Lee sedan genom hela Asien och halva Europa för att till slut komma fram till banan i Tyskland. Räckvidden med en full tank är endast 15 mil, vilket innebar en hel del stopp på vägen. 

Väl framme tog han sig runt banan två gånger. En gång på samma moped han körde från sitt hem i Sydkorea, och en gång som passagerare i en Seat Leon Cupra. Filmen från den åkturen kan du se här nedanför. 

Men inte är han klar nu. Enligt Carscoops kommer han nu att utforska Europa med mopeden för att sedan vid någon punkt vända om och köra hem igen. Att döma av Lee’s reaktioner i videon nedan kan vi anta att han anser resan värt det. 

https://youtu.be/dy4xzO3rcOk

Gilla på Facebook för fler videoklipp!