Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Alla fick varsin BMW i8 – svårt veta vilken som tillhör vem

Spelarna i Leicester fick var sin splitter ny BMW i8 som belöning efter förra säsongens Premier League-vinst. Nu har dock ett problem uppstått. Alla bilarna ser likadana ut, så spelarna har svårt att veta vilken bil som tillhör vem.

Det är inte lätt att vara fotbollsspelare på elitnivå. Inte nog med att de många gånger har en obehagligt hög lön, ibland måste de också ta emot besvärande gåvor. Som exempelvis denna gång, då spelarna i Premier League-laget Leicester fick varsin splitter ny BMW i8 av lagets ägare Vichai Srivaddhanaprabha. Det låter ju trevligt, men faktum är att det har fått ganska påtagliga konsekvenser för klubben och dess spelare.

Eftersom alla bilarna är mer eller mindre identiska på utsidan (av bilderna att döma är det bara fälgarna som varierar), och lackade i samma blå färg för att matcha klubbfärgerna, har spelarna problem med att veta vilken superhybrid som tillhör vem. Men nu verkar spelarna ha tröttnat på att behöva leta bil efter varje träning. Minst sju av spelarna har valt att foliera sin bil i en annan färg, skriver The Sun.

För att skilja bilarna från varandra har en del spelare valt att foliera sin bil i en annan färg. Foto: AC13Premier