Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Annorlunda frieri – på bilauktionssajt

Det finns mängder med exempel på märkliga, udda och roliga frierier. Ett av dessa äger just nu rum på  bilauktionssajten KVD.se.

Ibland går en blivande brud och väntar på att den blivande brudgummen ska fria. Ibland kan väntan vara plågsamt lång, brudgummen har så mycket annat i tankarna. Till exempel ett intresse för bilar som är så kraftigt att det upptar all vaken tid. Det är inte ovanligt att den blivande bruden då tar saken i egna händer. Eller som man säger; kan inte berget komma till dig, får du komma till berget.

Om så är fallet denna gång vet vi så klart inte, men en kvinna vid namn Viola har lagt ut ett frieri till sin kille Jonas på bilauktionssajten KVD.se. En annons för en ”Viola XC60” med beskrivningen ”Jonas, vill du gifta dig med mig?” ska få denne Jonas att vakna till när han i kväll, som så många andra kvällar, söker efter ny bil på bilauktionssajten.

I ”annonsen” står att läsa att objektet, som har gått lagom många mil, inte har några väsentliga fel samt att relationens lack och kaross ser bra ut. Bland utrustningen hittas ”Automat med möjlighet att växla manuellt”.

Vi misstänker att Viola får ett ja till svar från Jonas i kväll, för vem kan säga nej till en så driftig och påhittig friare?