Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Bakåt-dragracing är vår nya favoritsport

I helgen tog Ungerns GP plats i Formel 1, och det var mycket diskussioner om att det finns för mycket regler, och att racingen mest liknar ett tåg och att det inte händer tillräckligt mycket. Om du var en av de som tyckte så, då kan det här vara något för dig. Fusk, volter, tacklingar och nästan inga regler.

https://youtu.be/vQhITxnKdHQ

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Varför finns inte denna sporten på lika hög nivå som Formel 1? Bakåt-dragracing är fult, oklart, långsamt och på samma gång alldeles underbart lättvindigt och underhållande. Så vitt vi kan se är den enda regeln att du ska backa från startlinjen till mållinjen så fort som möjligt. Vad som händer däremellan verkar det inte finnas så mycket regler för, och det får vi vara glada för, eftersom att vissa till och med har svårt att hålla sig till den där regeln som säger att du bara ska backa. 

Videon bjuder inte bara på drag-racing, utan även på krascher, fula tacklingar och en och annan volt. Trots det simpla upplägget fångar det en bra sida av racing, nämligen att det trots allt ska vara roligt.