Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Berusad idiot vandaliserar Porsche

Förbered dig på att bli förbannad. Mannen i videon väljer av någon anledning att vandalisera en oskyldig Porsche. Varför?

https://youtu.be/FG_JTQQWD_g

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Detta är troligen något som går de flesta på nerverna, någon som väljer att ge sig på en oskyldig bil. Av någon anledning finns det folk där ute som njuter av att skada andras ögonstenar. I detta fall är det en Porsche 911 tillhörande den tjeckiska artisten Daniel Landa som blir misshandlad. Mannen i kan i videon stoppar bland annat in en cigarett i luftintaget, häller öl på taket och spottar på huven. För att sedan avsluta det hela med att dra en sten längs hela bilen som ser ut att orsaka en rätt så rejäl repa. I detta fall kan motivet bakom skadegörelsen vara att musikern i fråga vid flera tillfällen kritiserats för sina högerextrema åsikter.

En del av skadan efter joggingskovandalen.En del av skadan efter joggingskovandalen.En del av skadan efter joggingskovandalen.
En del av skadan efter joggingskovandalen.

Enligt uppgift ska skadorna uppgå till cirka 60 000 tjeckiska koruna, motsvarande cirka 21 000 kronor. Än så länge har polisen inte fått tag på förövaren och hans medbrottsling, men det bör dock bara vara en tidsfråga då hans ansikte syns tydligt i videon.

Undertecknad blev nyligen utsatt för en liknande händelse. Cirka tre dagar efter att jag köpt min drömbil, en 911SC, var det någon som tyckte att det var kul att sparka av backspegeln. Nu lossnade den visserligen inte, men fästet till glaset gick sönder och den skyldige lämnande en rätt så rejäl repa längs sidan.