Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Chevrolet

Beställ pizza – direkt på bilens pekskärm

Chevrolet lanserar en pizzabeställningtjänst direkt på bilens pekskärm. Få beställningen hemskickad eller plocka upp den själv.

Domino’s Pizza blir första pizzabagarna att ansluta till Chevrolet Marketplace, en tjänst som inte är kopplad till din mobiltelefon utan integrerad i bilens infotainmentsystem.

Tjänsten är sedan 2017 tillgänglig i USA och vi har tidigare skrivit om att Shell är med på tåget. Där finns även andra kända kedjor som Starbucks och Dunkin’ Donuts.

LÄS MER: Toyota Tundra bakar din pizza

För att kunna göra din första beställning hos Domino’s Pizza måste du skapa en pizzaprofil med leveransadress och betalmetod men har även möjlighet att spara länkar till dina favoritpizzor. Vid beställning kan man välja att få pizzan hemskickad eller att hämta upp den själv.

– Den här nya tjänsten är ett logiskt samarbete som både Chevroletförare och pizzakonnässörer kan njuta av, säger Scott Goddard

Foto: Generel Motors

Företagens vägar har korsats tidigare då Chevroletbilar har tjänstgjort som fordon för hemleveranser, bland annat modellen Spark som du ser ovan.

Chevrolet har du säkert koll på men pizzaföretaget? Det grundades 1960 och är långt i från en amerikansk företeelse. Faktum är att det handlar världens största pizzarestaurang och serverar omkring tre miljoner pizzor varje dag i 85 länder. Över 65 procent av alla beställningar i USA görs via digitala kanaler.