Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Aston Martin har något nytt på gång

29 maj, det vill säga i morgon, ska Aston Martin visa en ny modell och de har släppt två korta klipp för att trissa upp stämningen. Är det sista skriket för V12 Vantage?

Under de senaste dagarna har Aston Martin släppt två korta och mystiska videoklipp där en gul bil flimrar förbi. I det första berättades det inte mer än att det var något som skulle komma snart men i det andra avslöjas att premiären kommer att ske den 29 maj, det vill säga i morgon.

 Inget av klippen avslöjar vad det är vi har att vänta oss i morgon men att döma av de detaljer som flimrar förbi är det en V12 Vantage som ska visas. Det troligaste är att det handlar om en sista specialutgåva av V12 Vantage. Aston Martins minsta modell har hängt med ända sedan 2005 med endast marginella uppdateringar och nyligen meddelades det att V12-modellen ska tas ur produktion. Vi hoppas förstås att bilen som ska visas i morgon blir den ultimata versionen av Vantage, vilket vore en passande avtackning av den utgående modellen, men vi fruktar att det bara är en jubileumsversion med speciallack och högt pris.

https://youtu.be/MXEYiVCmHk8?width=575&height=353https://youtu.be/ky7mf1PxQQE?width=575&height=353