Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
080504-audi-q5-s-line
080504-audi-q5-s-line
080504-audi-q5-s-line
080504-audi-q5-s-line

Audi Q5 S-line + nya interiörbilder

Det är bara två veckor sedan Audi presenterade sin nya mellanklass-suv Q5. Det är dock inget som hindrar dem från att redan nu presentera nykomlingen i S-line-utförande, vilket innebär sportigare uppförande och utseende. Dessutom kan vi visa dig helt nya interiörbilder.

De flesta bilmodeller från Audi får en lätt handpåläggning av quattro GmbH och berikas då med en sportig S-line-logotyp. Även om nya Q5 bara är två veckor gammal så väljer man redan nu att officiellt visa nya Audi Q5 S-line.

Jämfört med en vanlig Q5 har S-line-versionen bättre väghållning tack vare styvare fjädersättning och 19 tum stora lättmetallfälgar. Som tillval finns också sjuekrade 20-tumsfälgar skodda med 255 millimeter brett gummi.

Utseendemässigt kan man urskilja en S-line genom grillen med högpolerade ribbor, nydesignade luftintag med rutnät runt dimljusen, svarta fönsterlister i stället för kromade, svarta takrails samt ett litet stycke rutnät precis ovanför ändrören.

Inuti bilen finns nya elektriskt justerbara sportsäten klädda med nappa eller alcantara. Självklart finns S-line-logotypen brodderad i stolsryggarna. Borstad aluminium finns det en hel del av på instrumentbrädan och dörrsidorna, precis som i den nya treekrade sportratten i perforerad läder. Växelväljaren är klädd med samma typ av läder. S-line-logotypen hittar man också, som sig bör, på ratten och på instegslisterna.

Motormässigt innebär S-line-paketet inga förändringar, utan det är samma maskiner som presenterades för två veckor sedan – två dieslar och en bensinare. Läs mer om motorerna och allt annat om nya Audi Q5 via länken nedan.

https://youtu.be/vIXp_JmPn-4?height=347&width=575

Läs mer om Audis nya lill-suv