Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Bentley Mulsanne blir ännu större och lyxigare

Bentley bygger en specialversion av lyxkryssaren Mulsanne, en perfekt bil för dig som inte nöjer dig med något annat än det lyxigaste.

Som om standardversionen av Mulsanne inte är tillräckligt stor och lyxig, för att inte tala om EWB-versionen med 25 centimeter längre hjulbas. Nu visar Bentley upp en direkt konkurrent till Mercedes-Maybach Pullman, den är hela en meter längre än standardversionen och 79 millimeter högre.

Bakom skapelsen står Bentleys specialavdelning Mulliner som byggt Mulsanne Grand Limousine på beställning av en välbeställd kund. Tack vare de väl tilltagna måtten kan passagerarna njuta av en rymlig kupé, varav den bakre delen rymmer upp till fyra personer. Den bakre avdelningen avdelas från framsätet med en glasruta som genom ett knapptryck blir antingen genomskinlig eller frostad, en liknande funktion som Maybach 57 och 62 hade i soltaket när det begav sig.

I den bakre avdelningen finns även två kylskåp som rymmer exempelvis skumpa med tillbehör och vid sidan av stolarna finns uppfällbara flygplansbord. Taket utsmyckas av en stor träpanel med integrerade skärmar och tre mätare som visar brittisk tid, lokal tid och yttertemperatur.

Hur mycket Bentley Mulsanne Grand Limousine kostar och om det kommer att byggas fler exemplar är i nuläget oklart.

https://youtu.be/q53ELxq4V0M

Gilla på Facebook för fler videoklipp!