Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Bildläcka: Rolls-Royce Phantom VIII

Bilder på den åttonde genreationen Rolls-Royce Phantom har läckt i förtid, innan den officiella avtäckningen senare den här månaden.

Premiären av nya Rolls-Royce Phantom var menad att bli en utdragen historia och ha just modellens 92-historia som tema. Firandet har dock kommit av sig då bilder på bilen läckt ut på kinesiska Autohome.

De tre bilderna, som tycks vara fotade på en skärm, visar nya Phantom med extra långt axelavstånd och med tvåtonslackering. Det mest bestående intrycket är dock att bilen är förvånansvärt lik den generation den ersätter, sjuan som debuterade 2003.

Det är främst strålkastarna som skiljer sig. De är nu mindre i storlek och mjukare till formen än tidigare. De har inte längre sällskap av de undre smala ljuskällorna. När vi ändå är där nere noterar vi att stötfångaren är ny med mer vinklar och vrår vilket ger ett betydligt med modernt intryck.

Även interiört har man gått försiktigt fram. Ett digitalt mätarkluster tillhör den största ändringen liksom en ny ratt. Ny placering av fläkutblås och klocka antyder att att nya Phantom kommer att få en stor central skärm.

Nya Rolls-Royce Phantom debuterar den 27 juli – på riktigt.