Audi A7 Sportback facelift Foto: CarPix

Audi A7 Sportback facelift siktad i Ingolstadt

Audi A8 har nyligen genomgått ett lyft, snart är det dags för A7 Sportback att få motsvarande uppdatering som flaggskeppet. Här har du de första bilderna.

En kylig höst för tre år sedan gjorde Audi A7 Sportback entré hos de svenska Audi-handlarna. Nu är det tid för halvtidsuppdatering och vi har kommit över de första bilderna på bilen. Vår spionfotograf fångade en ganska hårt maskerad Audi A7 Sportback facelift i hemmastaden Ingolstadt.

Tyvärr har vi inga bilder på den framifrån, men där kan vi sia om små förändringar hos single frame-grillen och stötfångaren medan strålkastarna – via tillval – blir mer avancerade (LED matrix, det vill säga lysdiodskluster som anpassar sig till trafikbilden – utan att blända mötande).

 Bak på bilen kan vi, trots maskeringen, se att bakljusen får något annorlunda lysdiodslayout. Vi ser även att stötfångaren modifieras och att ändrören integreras likt A8:ans motsvarigheter. Denna integrering berör inte prestandamodellerna S7 Sportback och RS7 Sportback.

Interiört ska vi inte förvänta oss några förändringar utöver nya material till klädsel och dekorlister.

Motorerna blir ungefär desamma som i dag. Generellt sänks förbrukningen över hela paletten medan effekten skruvas upp några hästar på vissa av dem.