Lexus ”LS F” TMG Edition
Lexus ”LS F” TMG Edition Foto: CarPix

Lexus ”LS F” TMG Edition på film

Vi kan knappt bärga oss – tredje artikeln på fyra dagar om den mystiska Lexus LS som nu gäckar spionfotografer längs med Nürburgrings bansträckning. Nu kan vi visa er en exklusiv film där vi både får se och höra den brutala bilen.

För tre dagar sedan bjöd vi er på spionbilder på en mystiskt brutal och breddad Lexus LS som avverkar varv efter varv på Nürburgring. I går bjöd vi er på ny, spännande information om bilen, nämligen att den benämns LS TMG Edition, att den har en motor på 5,0 liter som pumpar ur sig massiva 650 hästkrafter, att den avverkar 0-100 km/h på snabba 4,2 sekunder och har en toppfart på respektingivande 320 km/h.

 Vad det är för motor vet vi egentligen inte, men vi misstänker att det är V8:an som sitter i IS F då det är samma cylindervolym men betydligt högre effekt. Det skulle i princip också kunna vara V10-motorn från supersportbilen LFA, men då i uppborrad version (LFA har 4,8 liters cylindervolym och 560 hästkrafter).

 I dag kan vi alltså bjuda er på en tredje artikel om denna mystiska Lexus LS. Men det är inte vilken artikel som helst, denna gång kan vi bjuda er på hur denna Lexus LS TMG Edition låter tack vare vår spionfotograf som har filmat bilen när den testas på Ringen.

 Missa inte att via länkarna nedan läsa mer om denna Lexus som sätter griller i huvudet på folk. Där kan ni även se ett läckt dokument med bilens specifikationer.

 Men först ska vi spana in spionfilmen nedan, så skruva upp ljudet.

https://youtu.be/SOVNBo244Hg?width=575&height=353