Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: CarPix

Mitsubishi Outlander får facelift – första bilderna

Lite av en storsäljare i Sverige har Mitsubishis suvmodell Outlander kommit att bli. Särskilt i laddhybridsutförandet kallat PHEV. Nu kommer en uppdaterad version, och vi har första bilderna.

Mitsubishi Outlander har blivit en riktig försäljningssuccé på både den svenska marknaden och många andra marknader runt om i världen – särskilt i sitt laddhybridsutförande – PHEV. Men trots att försäljningssiffrorna är goda så har de två åren på marknaden gjort att modellen ändå anses vara färdig för att få ett facelift. Kanske tyckte Mitsubishi att inte utseendet höll måttet?

Och ska vi tro den gedigna maskeringen, så verkar uppdateringen bli tämligen omfattande. Ny front, med grill, strålkastarinsatser och stötfångare. Även baktill syns att nya lampor och ny stötfångare. Under skalet blir förändringarna mindre, även om vi inte vet om några nya eller uppdaterade motorer är att vänta.

Mitsubishi Outlander med facelift väntas dyka upp utan kamouflage senare i år. En helt ny Outlander kommer runt år 2017-2018.