Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Lexus LS-F
Lexus LS-F
Lexus LS-F
Lexus LS-F

Mystisk Lexus testas på Nürburgring

Vår spionfotograf har lyckats fånga en mystisk Lexus på Nürburgring, men om det är en mula eller prototyp till en kommande prestandaversion av Lexus LS är inte säkert.

Lexus har inte ens hunnit rulla ut sin nya GS-modell från bilsalongen i Frankfurt innan bilderna på en breddad och kjolpaketförsedd variant av den större LS från Nürburgring når oss på redaktionen. 

 Grundat på vad vi kan se har bilen blivit rejält skärmbreddad jämfört med vanliga LS. De stora luftintagen på huven matchas av ett ännu större luftintag i fronten. Bak på bilen syns en liten vinge på bakluckan och det mattsvarta taket skulle kunna vara av kolfiber. Bakom fälgarna syns stora bromsar bakom de svarta fälgarna. 

 Enligt uppgifter från vår spionfotograf lät bilen mycket bra och stod parkerad vid Toyotas och Lexus gemensamma garage vid banan. Det kan betyda att Lexus planerar en begränsad upplaga av en tänkt LS F eller ett prestandakoncept som kan använda sig av V10-motorn från LFA, vilket i så fall skulle förklara de stora luftintagen på motorhuven.