Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
080507-renault-mégane-III
080507-renault-mégane-III
080507-renault-mégane-III
080507-renault-mégane-III

Nästa Renault Mégane visar upp sig

För bara en vecka sedan visade vi dig bilder på Renault Mégane III helt utan maskering. Nu har den nya fransmannen dykt upp under tester ”Down Under”. Bilderna bekräftar de nya former som många av hemsidans läsare ogillade.

Nästa år har det gått sju år sedan Renault Mégane dök upp i sina nuvarande former, med en liten facelift under 2006. Det är alltså i allra högsta grad dags för en ny generation och med största sannolikhet blir det under 2009. Dessförinnan kommer den antagligen visas upp på hemmaplan i oktober, det vill säga som ett av huvudnumren på Parissalongen.

Bilderna är tagna under tester i varma Australien. Renaults testteam blev riktigt ilskna när de upptäckte våra spionfotografer och lämnade platsen illa kvickt. På så sätt missade vi avslöjande interiörbilder.

Tredje generationen av Renault Mégane baseras på samma plattform som lilla Nissan Qashqai. Det om något är ett tecken på att Mégane antagligen också kommer i någon sorts crossover-version, utöver de andra karossvarianterna – tre- och femdörrars, sedan, coupé samt cabriolet.

Missa inte att se fler bilder av nästa Renault Mégane – omaskerad – via länken nedan. Som du ser verkar formerna stämma överens och bilderna från franska Auto Plus visar troligtvis den mer eller mindre fastställda formen.

Mer bilder och information om nästa Mégane