Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: CarPix

Riktiga BMW M2 Coupé fångad på bild!

För första gången kan vi nu visa bilder på kommande BMW M2 Coupé utan en massa vilseledande karossdelar. Här har vi i princip ”the real deal”. Dock med lite maskering.

Om du föreställer dig bilen på bilderna här utan maskering så ser du framför dig hur BMW M2 Coupé ser ut den dagen den blir officiell. Tidigare bilder och film (se filmen och lyssna på motorn nedan) som vi visat er har innehållit en mula, det vill säga en M2 Coupé med andra karossdelar än de riktiga. Bland annat var frontpartiet hämtat från M235i Coupé

, så även bakre stötfångaren. Nu ser vi tydligt hur M2 Coupé kommer att skilja sig från sitt motorsvagare syskon.Troligtvis tillkommer ytterligare små förändringar när det väl är dags för avtäckning. Ytterbackspeglarna lär bli bättre optimerade för att ta hand om ankommande luftströmmar och den turbulens som uppstår, och huven kan eventuellt få någon form av bula för att särskilja den från de mer sansade modellversionerna.Under huven blir det sex cylindrar på rad som med hjälp från twin scroll-turboteknik ger ifrån sig omkring 380 hästkrafter. Mycket färre än så tror vi inte på eftersom M235i Coupé har 326 hästkrafter och gör 0-100 km/h på 4,8 sekunder. Ska vi tippa att BMW lyckas kapa åtminstone en halvsekund på M2 Coupés accelerationstid?Förvänta dig inte att få se M2 Coupé utan maskering på bilsalongen i Paris nästa månad. Mer troligt känns i så fall Los Angeles i november, eller varför inte Detroit i januari. Säljpremiär är det hur som helst nästa år.

https://youtu.be/btCIqp8SsQM

Gilla på Facebook för fler videoklipp!