Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
100608-tv på facebook
100608-tv på facebook
100608-tv på facebook
100608-tv på facebook

Bli ett fan till Teknikens Värld – vinn fina priser

Som du kanske känner till härjar Teknikens Värld sedan en tid tillbaka på Facebook. På vår Facebook-sida har vi många fans, men vi vill ha dig också! Bli ett fan och var med om utlottningen av fina priser.

Sedan i våras är Teknikens Värld aktiva på Facebook där våra fans enkelt kan följa med i vad vi sysslar med och nyhetsflödet på teknikensvarld.se.

Vi vill gärna också se just dig som ett fan av Teknikens Värld på Facebook och därför lockar vi nu med ett par fina priser för den som blir just ett fan på facebook.com/teknikensvarld.

Ena priset är en mycket omtyckt bok, nämligen Håkan Matsons Kultbilar. Drygt 270 sidor härlig läsning om bilar som Alfa Romeo Arna, Bristol 410, Ferrari 250 GTO Scaglietti, Honda NSX, McLaren F1, Saab Sonett, Studebaker Avanti, Volvo Amazon och många fler.

Det andra priset är mer inriktat för den motorsportintresserade, i synnerhet för den som är tokig i Formel 1. Det andra priset är inget mindre än en nedskalad replika av Renaults Formel 1-ratt från förra säsongen. Den står på ett snyggt stativ så att ratten kan pryda vilken tjusig bokhylla eller tv-bänk som helst. Till ratten kommer en snygg box där Renault F1-logotypen pryder locket.

Så tag nu chansen och var med i utlottningen av priserna genom att bli ett fan av Teknikens Värld på Facebook! Skriv en kommentar på vår Facebook-sida om vilket pris som intresserar dig mest. Vi drar två vinnare inom de närmaste två veckorna.

Du har väl missat att Teknikens Värld också finns att följa via Twitter på twitter.com/teknikensvarld?

Teknikens Värld på Facebook och Twitter

Teknikens Värld på Facebook

Teknikens Värld på Twitter

Läs mer