BMW 3-serie facelift – officiella bilder

För ungefär tre och ett halvt år sedan presenterades generation F30 av BMW 3-serie. Nu är det dags för modellen att ansiktslyftas och påpassligt nog har de första officiella bilderna läckt ut på nätet.

Senare under dagen ska BMW skicka ut det officiella pressmeddelandet om och bilderna på BMW 3-serie F30 LCI (facelift), men via en läcka har en handfull bilder redan kommit ut på nätet. Du ser dem i galleriet nedan.

Ska vi vara ärliga är det till och med för ett tränat BMW-öga svårt att se några större skillnader på 3-serie modellår 2016 och tidigare årsmodeller. Strålkastarna har modifierats en aning tack vare LED-teknik, bakljusen har fått nya lysdiodslingor och stötfångarna har genomgått nätta förändringar. Största exteriöra förändringen syns på bakluckan. Toppversionen, M3 ej inkluderad, heter numera 340i och inte 335i.

Interiört kan vi inte skönja några större förändringar.

Tekniskt kan vi senare i dag förvänta oss få läsa om uppdaterade motorer och lite nya tekniska prylar på insidan. Håll utkik på teknikensvarld.se så får du reda på mer om några timmar.