Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
BMW 6-serie Gran Touring
BMW 6-serie Gran Touring
BMW 6-serie Gran Touring
BMW 6-serie Gran Touring

BMW 6-serie Gran Touring – tja, varför inte?

Knappt har BMW hunnit släppa de officiella bilderna på 6-serie Gran Coupé förrän folk med väldigt mycket fritid börjar skissa på hur bilen kan te sig i kombiutförande. Vad tycker du?

BMW är världsmästare på att komma med nya modeller och versioner som ingen hade kunnat tänka sig ens i sin vildaste fantasi. En av dem är försäljningsmässiga succébilen X6.

 I söndag presenterade BMW sin senaste modell, 6-serie Gran Coupé som fick mottaga stående ovationer från merparten av er som läser här på teknikensvarld.se. Modellen är tredje karossversionen av 6-serie som sedan tidigare finns som coupé och cabriolet, men en fjärde saknas, nämligen kombin – eller Touring som det heter nere i München och i just detta fall med prefixet Gran.

 Om det blir någon 6-serie Gran Touring vet vi så klart inte, men om det mot alla odds skulle bli en kombi så skulle den kunna se ut som här på bilderna. Det syns att skaparen av denna 6-serie Gran Touring har tagit inspiration från Mercedes CLS Shooting Break (notera bakre sidorutorna) och nog sjutton vattnas det i munnen hos BMW-ledningen när de nu får ett upplägg till en solklar konkurrent.

 Vad tycker du? Ska BMW satsa på en 6-serie Gran Touring?