Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

BMW-förare klarade sig otroligt nog utan skador

Föraren av denna BMW X5 hade otrolig tur i oturen då framförvarande lastbil tappade en stor stålbalk som for genom vindrutan på suven. Föraren klarade sig undan med endast några skrubbsår.

https://twitter.com/SJFirefighters/status/675453640774037504https://twitter.com/SJFirefighters/status/675453640774037504

Olyckan skedde för några dagar sedan i Kalifornien, föraren av BMW X5:an färdades bakom en lastbil som fraktade stålbalkar. Lastbilsföraren hade bevisligen fuskat med lastförankringen då en av de stora balkarna slet sig och föll rakt genom vindrutan på X5:an.

Turligt nog färdades endast en person i suven och föraren klarade sig undan med endast några skrubbsår, han kunde för engen maskin köra in till sidan av vägen och parkera i väntan på räddningstjänsten. Hade bilen färdats en liten bit längre åt höger hade utgången dock inte varit lika lycklig.

Detta är dock inte enda gången då BMW-förare har haft otrolig tur i oturen, för drygt ett år sedan fick vi se bilder från en sanslös olycka i Sydafrika.