Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
101007-bmw-1-serie-m-coupe
101007-bmw-1-serie-m-coupe
101007-bmw-1-serie-m-coupe
101007-bmw-1-serie-m-coupe

BMW smygvisar 1-serie M Coupé

En av de efterlängtade bilar som inte fanns på Parissalongen är BMW 1-serie M Coupé. Men den heta 1-serien fanns ändå i Paris och smög omkring på gatorna och hamnade på bild.

BMW hade stor show i Paris med nya konceptbilen 6 Series Coupe Concept, nya X3 och 5-serie Touring. Men kanske fanns den största nyheten utanför mässhallarna. BMW har nu släppt bilder på kommande 1-serie M Coupé under en maskerad fotosession vid Triumfbågen i den franska huvudstaden.

BMW säger fortfarande ingenting om tekniken som kommer att pådriva 1-serie M Coupé och de säger heller ingenting om vilka personerna på bilderna är. Bilen på bilderna är övertäckt med ett svart skynke som dock är upplyft på vissa strategiska ställen för att vi ska få några smakprov på designen. De främre strålkastarna är maskerade med svart tejp men under dessa kan vi skymta en rejäl frontspoiler med riktigt ilskna luftintag. Baktill syns en lika aggressiv stötfångare med fyrdubbla avgasutblås.

BMW har pratat lite löst om att 1-serie M Coupé ska bli den roligast bil de någonsin har byggt. Under motorhuven väntar vi oss att den dubbelturboförsedda sexcylindriga modifierade N55-motorn ska lämna 350 hästkrafter ska ta plats. 

Läs mer