Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

BMW teasar nya BMW Z4

Nya BMW Z4 har varit på gång ett bra tag och nu får vi äntligen se en första teaser på bayrarnas nya roadster. Dessutom finns det källor som säger att BMW kommer att presentera den nya modellen redan i augusti.

Det är tidningen Auto Express som skriver att avtäckningen kommer att ske den 17 augusti. Kanske blir det på Pebble Beach Concours d’Elegance and Monterey Car Week som pågår just då, men det är bara en spekulation.

I sådana fall är det troligt att det är ett koncept som visas, eftersom det är ovanligt att tillverkare visar upp färdiga bilar på Pebble Beach.

Hur som helst – vad visar teaserbilden?

Inte så mycket. Som ni kan se är bilden mörk och skissliknande. Som vanligt är det svårt att dra några riktiga slutsatser. Profilen är svepande, och den största ögonbrynshöjaren är väl området bakom sittbrunnen som nästan ser targa-liknande ut?

Men kanske är det en synvilla. De spionbilder vi sett på Z4 tidigare har visat en tydlig roadsterform. Vi får helt enkelt hålla ut till augusti.

Foto: CarPix

BMW Z4 utvecklas som känt tillsammans med nya kommande Toyota Supra. Bilarna kommer att byggas av Magna Steyr i Graz, Österrike.

Någon teaser på den japanska modellen har vi dock inte sett skymten av än så länge.

Båda bilarna ska börja säljas 2018.