Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Bygg din egen Ferrari 812 Superfast

Ferrari har precis släppt onlinekonfiguratorn för nya 812 Superfast. Har du inte så mycket annat för dig så är det svårt att hitta ett bättre tidsfördriv för en bilentusiast.

Har du länge gått och funderat över hur du skulle speca din helt egna Ferrari om en tillräckligt stor summa pengar uppenbarade sig på bankkontot? Sluta fundera, för nu kan du bygga din helt egna 812 Superfast på Ferraris hemsida och se hur drömbilen faktiskt skulle se ut om du fick bestämma helt själv.

Valen som man kan göra är i princip obegränsade. Massor av exteriörfärger och massor av inredningsalternativ. Vad sägs om blå lack, gröna bromsok, rött golv, orange instrumentpanel, gula alcantarastolar, rosa bälten och alla detaljer i kolfiber? Det går att göra 812 Superfast till en riktig färgbomb, om man nu vill det. Eller så kör man helt enkelt på klassiskt rött och beige. Valet är ditt.

Tur är väl bara att det inte visas några priser... Det bör räcka med att veta att det är Ferraris mest kraftfulla bil någonsin med sin 6,5-liter stora V12:a på 800 hästkrafter.

Klicka här för att komma till konfiguratorn!