080615-camaro-cab

Chevrolet Camaro utan tak

GM är trogna sin tradition när det gäller nya bilar. Precis som inför lanseringen av Camaro Coupé har det nu släppts officiella spionbilder på den nya och efterlängtade Camaro Cabriolet.

Chevrolet Camaro kan verkligen inte vara spionfotografernas favoritbil. Efter att ha legat i buskarna i timmar, kanske dagar, i väntan på att få en bild av en kraftigt maskerad testbil blev det så äntligen dags att kanske få se en lätt maskerad förseriebil. Men då kommer GM och förstör allting genom att släppa egna officiella ”spionbilder” på bilen. Nu är det återigen dags att visa en ny Camaro, den här gången utan tak. Och GM gör precis som förra gången.

Än så länge finns det dessvärre bara lågupplösta bilder som har lagts upp på GM:s egen FastLane Blog. På samma blogg går det att läsa att bilderna på den nya cabrioleten lades ut i förtid eftersom responsen på förra årets bilder på Camaro Coupé var så pass överväldigande. De nya bilderna avslöjar egentligen inga nyheter kring bilen, förutom att vi får se bilen i profil även med tygtaket uppe. Utifrån den bilden kan man konstatera att de kraftfulla formerna behålls även när mössan sitter på. GM håller fortfarande på att utveckla cabrioleten och vi får troligtvis vänta tills nästa år innan den når försäljningshallarna. En inte alltför vild gissning är att bilen gör debut på bilsalongen i Detroit i januari nästa år.

Läs mer