Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

De får fötterna masserade – av nya Audi A8

Nya Audi A8 är fullproppad med teknik. Den kan bland annat köra själv, koppla upp dig mot cyberrymden och... massera dina fötter. Se hur det fungerar här!

https://youtu.be/lBCIe2dLROw

Design, teknik och körupplevelse har helt och hållet lagts åt sidan när Audi visar upp senaste generationen av flaggskeppet A8 i ovan video. Nu handlar det enbart om åkkomfort, och då speciellt den i baksätet.Alla bilens fyra fåtöljer kan erbjuda massage för både rygg och rumpa, men i baksätet bjuds det, som 

vi tidigare har skrivit om, på lite extra. Om den främre passagerarstolen skjuts fram, så kan baksätespassageraren i den förlängda versionen, A8 L, sträcka fullt på benen och samtidigt få fötterna masserade av stolens ryggstöd. Man kan samtidigt också få sina frusna fötter upptinade. Massagen går att ställa in i tre olika lägen och varje session pågår i tio minuter.

LÄS OCKSÅ: Nya Audi A8 officiell

Om samma funktion finns för den andra baksätespassageraren, det vill säga den som sitter bakom föraren, framgår inte av videon. Någonting säger oss att det blir svårt för chauffören att framföra bilen samtidigt som stolen är framskjuten för fotmassage...

Om du inte har råd att själv köpa nya A8, och dessutom anställa en privatchaufför – så du kan njuta av massagen, så kan du åtminstone se några som får testa på fotmassagen i ovan video. Om det nu är en tröst.