Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Ford släpper en ny version av Kuga.Ford släpper en ny version av Kuga.Ford släpper en ny version av Kuga.
1 AV 2
Jan-Erik Berggren synar nya elbilen Ford Explorer
2 AV 2
Ford släpper en ny version av Kuga.
Foto: Charlie Magee / Ford

Ny version av Ford Kuga tillgänglig

Ford introducerar en ny version av Ford Kuga som får egen färg och dessutom är all teknikutrustning standard. Den går att beställa redan nu och första leverans är beräknad till juni.

Den nya versionen av Ford Kuga heter Graphite Tech Edition och med den introduceras också färgen Gray Matter, som är bilens signaturfärg. Även nya 19-tumsfälgar kommer med bilen. Dessutom är ST-Line-stylingpaketet standard, vilket innefattar en bakspoiler och röda bromsok utvändigt, samt en del detaljer invändigt. Man kan också välja till paketet Black Package som, precis som namnet antyder, betyder mer svarta detaljer – och 20-tumsfälgar i svart.

Bilen kan fås med vilken drivlina som önskas av det befintliga urvalet: Laddhybriden eller hybrid-, EcoBlue diesel- och EcoBoost bensinvarianter.

Röda sömmar i inredningen.Röda sömmar i inredningen.Röda sömmar i inredningen.
Röda bromsok får man om man beställer nya Kuga-versionen.Röda bromsok får man om man beställer nya Kuga-versionen.Röda bromsok får man om man beställer nya Kuga-versionen.
Baktill på Kuga.Baktill på Kuga.Baktill på Kuga.
1 AV 3
Röda sömmar i inredningen.
Foto: Charlie Magee / Ford
2 AV 3
Röda bromsok får man om man beställer nya Kuga-versionen.
Foto: Charlie Magee / Ford
3 AV 3
Baktill på Kuga.
Foto: Charlie Magee / Ford

Modellversionen kommer också med all teknikutrustning (som Ford erbjuder till Kuga) som standard, där bland annat adaptiv farthållare, döda vinkelvarnare och head up-display ingår.

– Det finns en mängd anledningar till varför Kuga är en så viktig och framgångsrik del av vårt sortiment, inklusive ett urval av kraftalternativ som inkluderar vår mest sålda plug in-hybrid, sportigt utseende och en toppmodern körupplevelse. Nu har vi gjort det till ett ännu mer attraktivt val för suv-köpare, med sin mest häftiga stil hittills och vår mest populäta körteknik som standard, säger Jon Williams, generaldirektör Ford Blue i Europa, i ett pressmeddelande.