Privatleasa laddbar bil för under 3 000 kronor!

Vill du testa en laddbar bil utan att betala 300 000 kronor? Då är privatleasing lösningen. Vi har jämfört utbudet på privatleasingmarknaden och hittat två vinnare – Kia Ceed SW Plug-In Hybrid och Nissan Leaf.

Efter coronastängningen av många marknader har konkurrensen till slut hårdnat även bland elbilar och laddhybrider. För att få kunderna att nappa gäller det att sockra erbjudandet. Då är ett nedsatt pris på privatleasing en vanlig lösning. För importören betyder det att man blir av med bilarna utan att behöva skriva rea med röda bokstäver i den ordinarie prislistan.

Det är framför allt två modeller som sticker ut som riktiga kap. Den ena är Kia Ceed SW Plug-In Hybrid. Den nya kombimodellen har ett listpris på 339 900 kronor som efter miljöbonusavdrag för laddhybrider blir nästan exakt 300 000 kronor. Det är ett mycket konkurrenskraftigt pris, men det är leasingerbjudandet som verkligen sticker ut. Kia-importören tar vid skrivandet av denna artikel 2 995 kronor per månad för ett privatleasingkontrakt på 36 månader med max 1 500 mil per år, inklusive ett serviceavtal som är värt 175 kronor per månad.

Expressen Premium - Digital prenumeration

Teknikens Värld är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill