Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: General Motors

Så kunde GMC Hummer EV ha sett ut

General Motors designavdelning delar med sig av en bild på Instagram som visar hur den kommande GMC Hummer EV nästan såg ut, innan man skissade om ritningarna och färdigställde den riktiga modellen.

Det var i slutet på förra året som General Motors offentliggjorde GMC Hummer EV – en lätt och smidigt liten miljöbil. Nåja, särskilt lätt eller smidig verkar den kanske men klimatvänlig är den åtminstone då den nya pickupen kommer drivas helt och hållet på elektricitet. I år meddelade man också att GMC Hummer EV även kommer i suv-format och då kommer att vara avsevärt mindre än pickupen.

Den nya pickupen har förärats med en ganska djärv design men nu visar GM:s designteam att det hade kunnat se ganska annorlunda ut. I en bild som delats på deras Instagram visas en idéskiss över hur den eldrivna pickupen såg ut i utvecklingsstadiet:

https://www.instagram.com/p/CSHsL6RnFRo/?utm_source=ig_web_copy_link?hidecaption=true

Idéskissen har vissa likheter med den färdiga produkten men också några egenheter som inte fick följa med till produktionsstadiet. Formen på taket, dörrarna och sidorutorna påminner om produktionsbilens, men skissversionen har dock mycket mindre bakljus. Hjulhusen ser mycket mer vinklade ut i sin design och bakluckan och bakre stötfångaren ser även dem mer unika ut i detta utförande.

Spana in bildgalleriet nedan och jämför den färdiga bilen med konceptversion och berätta vilken du föredrar: