Så tycker världen om Volvo S60 T8 Polestar Engineered

I aktuellt nummer av Teknikens Värld kunde ni läsa om Volvos nya S60 T8 Twin Engine AWD Polestar Engineered och vi tyckte om vad vi upplevde. Internationell media tycker ungefär likadant som vi, och det som uppskattas mest är designen både utvändigt och invändigt.

Så här tycker ett urval utländska tidningar och sajter:

 I detta nummer av Teknikens Värld, som du kan köpa här, hittar du provkörningen av Volvo S60 T8 Polestar Engineered.

Justin T. Westbrook på Jalopnik:

Amerikanska Jalopnik skriver att bilens design är utmärkt och att man ofta fann sig själv i en situation där man tittade ner på hastighetsmätaren för att märka att man åkte 30 km/h i timmen fortare än vad man trott. Jalopnik skriver att detta beror på att de nya stötdämparna klarar av den extra vikten från batterierna utmärkt på vilket underlag som helst.

Jordan Katsianis på EVO:

Jordan från EVO skriver att de är extremt nöjda med interiören som de beskriver som väldigt lyxig och minimalistisk. De uttrycker samma känslor om exteriören men skriver att Volvo måste hålla sig på tårna för att kunna konkurrera med sina tyska rivaler.

Chris Perkins på Road & Track:

Road & Track skriver att även de är nöjda med interiören och att de även uppskattar exteriören som flyger under radarn och inte drar till sig för mycket uppmärksamhet.

Richard Lane på Autocar:

Richard från Autocar tycker att Polestar har gjort ett bra jobb med Volvos nya mellanklassmodell.  De skriver att bilen är trevlig att köra, ser bra ut och har ganska många hästkrafter för sin storlek. Men Autocar skriver också att bilen inte accelererar riktigt lika fort som de hade förväntat sig. Även Autocar hyllar den otroliga interiören.

Bart Oostvogels på Zerauto:

Holländska Zerauto är nöjda med nya bilen och de har blivit speciellt dragna till de guldiga detaljerna som numera identifierar en bil som har blivit modifierad av Polestar. Den guldiga färgen finns på bromsoken och bältena och man kan även se ett litet Polestar märke på fram och baksidan av bilen.

FILM: Vi kör Volvo S60 T8 Polestar Engineered