Ferrari 458 Italia rätt ner i diket

Ferrari 458 Italia rätt ner i diket

Det är verkligen inte Ferraris vecka detta. Tredje incidenten på lika många dagar. Denna gång en britt som inte klarade av att hålla sin 458 Italia på vägen när första snön kom.

Ferrari brukar förknippas med rött, men denna vecka är mer svart med tanke på alla olyckor med Ferrari-bilar inblandande.

 Det började i måndags när åtta Ferrari-bilar av blandade modeller blev mos i en masskrasch på japansk motorväg. I går dök det upp ett videoklipp på YouTube (se det här nedan) som visar en Ferrari 599 GTB Fiorano som står i lågor mitt i trafiken i Dubai. I dag på Facebook dök det plötsligt upp en bild (den ovan) på en Ferrari 458 Italia som står med fronten rätt ner i backen vid sidan om en väg någonstans i England. Som vi kan se vilar ett tunt snötäcke över grässtråna och vi kan förmoda att det var en britt som inte kunde tygla de 570 vildhästarna i aktern när årets första halka slog till.

 Vilar det kanske en förbannelse över Ferraris röda bilar? Eller är det bara så enkelt att Ferrari-förare är ovanligt klumpiga och olycksdrabbade?

https://youtu.be/mR9K4BZ9K00?width=575&height=353