Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Fiat smygvisar 500X – som vi redan sett

Fiat bjuder oss på en ”tjuvkik” av nya modellen 500X som har världspremiär i Paris nästa månad. Vi får inte se bilen rakt upp och ner, men det gör inget för vi har redan sett den.

https://youtu.be/r8IQztVkJyA

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

I våras presenterade Jeep märkets nya minsting Renegade. Nu är turen kommen till Fiats version som utökar 500-familjen med ytterligare en medlem. På Parissalongen i oktober är det världspremiär för Fiat 500X, en 500 i suv/crossover-utförande.

Som en liten aptitretare inför avtäckandet nästa månad bjuder Fiat nu in oss till en liten tjuvkik i form av filmen ovan.

Det är bara det att vi redan vet hur Fiat 500X ser ut. Det var i Italien i juli 2012 när Fiat hade en presentation av Fiat 500L som de snabbt och hastigt även visade 500X. Det hela fastnade på film (se nedan) och spred sig som en löpeld över nätet.

Med tanke på att det avverkats drygt två år sedan 500X visades upp under ett par sekunder kan modellen ha genomgått förändringar. Men i det stora hela ser bilen i filmen ovan  ut som bilen i filmen nedan. Det skulle i så fall vara att ytterbackspeglarna saknas på bilen i övre filmen, alternativt har flyttats upp från dörrplåten till sidorutans framkant.

Om knappt en månad får vi reda på allt om Fiat 500X som tekniskt sett är syskonbil till både 500L och Renegade

.

https://youtu.be/yFKjCPWtAgQ

Gilla på Facebook för fler videoklipp!