Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

FILM: Rasande kvinnlig bilförare mejar ner motorcyklist

Det här är förmodligen det värsta vi både hört och sett när det kommer till vägraseri. En kvinnlig bilförare i Brasilien blev så förbannad på en motorcyklist att hon valde att köra över honom. Bäst av allt – det finns på film.

Vägraseri är ett beteende som vi gärna vill slippa uppleva, men det kan ske när som helst och var som helst. För nästan exakt ett år sedan råkade chefredaktör Daniel Frodin ut för en ”vägdjävul” som inte tålde att ligga bakom Daniel när han körde om ett par långsammare bilar på E4:an. Det hela slutade i att ”vägdjävulen” ställde sin bil på tvären och blockerade båda körfälten, sprang ut och vandaliserade den helt nya Skoda Superb Combi som Daniel satt i. Sparkade av båda sidobackspeglarna, sparkade i huv och på A-stolpar – allt medan andra bilister bevittnade hela vägraseriet.

 En galen man var det den gången, men frågan är om inte denna brasilianska kvinna du strax ska få se i filmen nedan är strået galnare. Vi kan nog lova att du aldrig tidigare sett något liknande på film, inte när det kommer till vägraseri.

 Hela händelsen utspelade sig 23 februari i år i Brasilien och blev en stort inslag i landets nyhetsprogram på teve. Historien börjar vid ett rödljus då en motorcyklist tar sig fram mellan de stillastående bilarna. Det gillar inte en kvinna som i sin Fiat Palio Adventure skär av utrymmet för motorcyklisten. Ordväxling bryter ut och motorcyklisten lackar till sist ur och ger kvinnans bil en spark. Det får kvinnan att bli galen, minst sagt! Hon kör på mc-föraren och hans motorcykel, som åker i marken. Motorcyklisten blir arg, reser sig och går bort mot kvinnan i bilen som har backat några meter. Kvinnan trycker foten mot gaspedalen och kör på motorcyklisten som flyger upp på huven och håller fast sig i sidobackspegeln. Kvinnan ger sig inte utan kör på, med killen på huven, genom bilarna vid trafikljuset, över motsatt vägbana och trottoaren på andra sidan, rätt in i en stillastående bil på en parkering. Motorcyklisten, som turligt nog inte skadar sig, rusar upp för att sträcka sig in i kvinnans bil och snor bilnycklarna så att hon inte ska kunna fortsätta sitt vägraseri.

 Nu återstår det för dig att se det hela på filmen nedan. Har du sett något liknande tidigare?

https://youtu.be/Oiq9-2-5wNY?width=575&height=353