Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Fler supersportbilar förstörda

I går skrev vi om en Ferrari F40 som blivit halvt mos i Kanada. I dag skriver vi om en Lamborghini Aventador i Tjeckien som är redo för skroten samt en Murciélago som stukats duktigt i Polen.

Man kan ju börja undra om inte flera supersportbilsägare (eller förare) borde tänka om och köpa någonting annat i bilväg.

 I går skrev vi om en Ferrari F40 i Vancouver som kraschat relativt våldsamt. I dag kommer rapporter om ytterligare två supersportbilar av rang som förarna missbedömt på ett eller annat vis.

På bilden här till höger ser vi en vit Lamborghini Aventador LP 700-4 som vilar på underredet efter en förmodad avåkning på en landsväg. Den vråldyra italienska besten med fyrhjulsdrift var antagligen för mycket för föraren.

 I filmen nedan ser vi en Lamborghini Murciélago i polska Wroclaw vars förare satte den i en tegelmur. Exakt varför vet vi inte men troligtvis rör det sig här om en för tung gasfot. Det är i alla fall ingen ovanlig orsak i kombination med okunskap om hur man rattar bilar med hög prestanda.

 Föraren och passageraren i Murciélago är ännu oidentifierade och vägrade läkarvård.

https://youtu.be/XiPNBu9I6Uo?width=575&height=353