Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Ford Fiesta Bacon Edition – årets motivlack?

Visst har du också känt ett behov av att ha en bil vars kaross ser ut att vara gjord i bacon? Tänkte väl det – tur då att Ford Fiesta nu kommer i en ”Bacon edition”!

Du kanske inte visste om det, men i morgon, den 31 augusti är internationella bacondagen. För att fira detta, och det måste förstås varje seriöst bilföretag göra, har nu Ford lanserat Ford Fiesta Bacon Edition.

Bacon Edition innebär att bilen fått motivlack (eller måhända folierats) med baconmönster. Tre olika nivåer finns: du kan få två bacon-stripes över motorhuven, två sidostripes i bacon över bakhjulen eller hela bilen inlindad i tio gigantiska remsor bacon (se bild och film). Grundfärgen är limegrön, men andra färger går att få, om man vill.

”Det är ingen hemlighet att bacon inspirerar mycket passion, och det är det som Fiesta firar”, säger Liz Elser som är marknadsföringsansvarig för Ford Fiesta. ”Våra kunder har en hunger för egna uttryck, plus att det är fantastiskt att köra nedför gatan i en bit bacon.”

Känner du dig sugen på en Ford Fiesta i bacon-utförande kan vi först ordinera ett besök till lämplig läkare. Botas inte dina problem så kommer bacongrafiken att finnas tillgänglig från och med modellår 2014, i alla fall på den amerikanska marknaden.

https://youtu.be/9peyhN8rcVo?width=575&height=353